Ocak'ta Herkes Hamdullah Köseoğlu Kitaplarını Okuyacak! - Son Dakika
Güncel

Ocak'ta Herkes Hamdullah Köseoğlu Kitaplarını Okuyacak!

Türkolog, yazar Hamdullah Köseoğlu'nun, Tudem etiketiyle yayımlanmış dokuz kitabı bulunuyor.

02.01.2018 13:59

Anadolu'yu karış karış gezerek sayısız okur-yazar buluşmasına imza atan Hamdullah Köseoğlu, çocuk ve gençlik edebiyatımızın en üretken kalemleri arasında yer alıyor. Zamansız yapıtlarıyla farklı nesillere seslenebilen yazar, kitap sevdalısı yeni okurların yetişmesine katkıda bulunuyor. Başta Vedat Dalokay, Ömer Seyfettin, Gezginler Kulübü, Halkevi, Samim Kocagöz, Ümit Kaftancıoğlu öykü, TÖMER Masal ve Roman olmak üzere, on beşin üzerinde ödüle değer görülen Köseoğlu, çocuklar ve gençler için üretmeye devam ediyor.

Son kitabı Kendini Arayan Çocuk'ta, hayallerinin peşinden koşarken kendini kaybeden çocukların "gerçekçi" dünyalarına ayna tutan yazar, resim sanatına tutkuyla bağlı Ezgi'nin gözü pek bir tavşanla karşılaşmasını anlattığı Küçük Ressam'da haklarımız ve özgürlüklerimiz üstüne düşündürüyor.

Yazma sürecine dair çarpıcı öykülerin yer aldığı Yazarına Direnen Öyküler'de hayatın gerçeklerini sorgulatan yazar, deprem felaketinde yaşanan acılara mercek tuttuğu Elimi Bırakma Anne'de, duygu yüklü bir hikâye anlatıyor.

Korkak Oğlan'da korkularının üzerine gitmesi için okurlarına cesaret aşılayan Hamdullah Köseoğlu, suyun masalını anlattığı Mavi Irmak'ta, coşkun sularda büyüyen mavi saçlı çocukların zaferine ortak olmaya çağırıyor.

Gerçeğin peşine düşen meraklı bir afacanın annesiyle ilişkisini konu edinen Çocuk ve Leylek'te insan yüreğinin güzelliklerini sayfalara taşıyan yazar, genç okurlar için kaleme aldığı Yaz Çırakları'nda, çocukluğunu yaşayamayanların sesi, yüreği oluyor.

Az Gittim Uz Gittim'de bey kızına kavuşmak uğruna coşkun ırmaklarla, karlı dağlarla mücadele eden Memiş'in ve Çizici Dede'nin öykülerini buluşturan Hamdullah Köseoğlu doğa sevgisini şiir tadında masallara dönüştürüyor.

O halde Ocak ayı, Hamdullah Köseoğlu'nun kitaplarını okuma zamanı!

Başta İstanbul Beşiktaş, Kadıköy ve İzmir Alsancak Tudem Kitabevleri olmak üzere, Tudem'in online satış mağazası www.tudem.com ve farklı adreslerdeki kampanya noktalarında toplu olarak edebiyatseverlerin beğenisine sunulan Hamdullah Köseoğlu kitapları Ocak ayı boyunca %30 indirimli olarak okurlara ulaştırılıyor.

Bu büyük fırsatı kaçırmamanız için sizleri kitabevlerimize, www.tudem.com adresine ve diğer kampanya noktalarını da paylaşacağımız sosyal medya hesaplarımıza bekliyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ocak'ta Herkes Hamdullah Köseoğlu Kitaplarını Okuyacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement