Ödemiş'te Maddi Hasarlı Kazalar Meydana Geldi - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Maddi Hasarlı Kazalar Meydana Geldi

Ödemiş\'te Maddi Hasarlı Kazalar Meydana Geldi

Ödemiş'te hafta sonu iki ayrı noktada maddi hasarlı kazalara sahne oldu.

31.12.2012 08:16

Ödemiş'te hafta sonu iki ayrı noktada maddi hasarlı kazalara sahne oldu. Araçların büyük hasar gördüğü kazalarda sürücüler ve yolcuların zarar görmemesi yüreklere su serpti.

Akşam 22.30 sularında Anadolu Caddesi'nde trafik ışıklarının bulunduğu kavşakta meydana gelen kazada, iki araç dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Çamlık Yüzme Havuzu istikametinden Salı Pazarı yönüne gitmekte olan 35 ZFH 45 plakalı araç, trafik ışıklarında hastane yönünden gelen 35 AB 7685 plakalı araçla çarpıştı. Her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, önemli bir şeyleri olmayan yaralılar olay yerinde ayakta tedavi edildi.

İkinci kaza ise, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki Yaylakent Sitesi yakınlarında meydana geldi. Yaylakent yönünden ilçe merkezine hareket halinde olan 35 ZRF 84 plakalı araca, aynı yönde seyreden 35 ZVE 88 plakalı araç arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle 35 ZRF 84 plakalı araç geldiği yöne dönerek kaldırıma çıktı ve kullanılamaz hale geldi. 35 ZVE 88 plakalı araç ise, refüjü aşıp karşı şeride geçti ve zeytinliğe uçtu. Bu kazada da şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Maddi Hasarlı Kazalar Meydana Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement