Öger Tours 2011 Yaz Kataloğu'nu Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Öger Tours 2011 Yaz Kataloğu'nu Tanıttı

Öger Tours 2011 Yaz Kataloğu\'nu Tanıttı

Hamburg'da Düzenlenen 2011 Yaz Kataloğu Tanıtımında Öger Tours Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Georg Welbers, Türkiye'nin Turizm Açısından Önemli Bir Ülke Olduğunu Belirtti

23.11.2010 22:51

Hamburg'da düzenlenen 2011 Yaz Kataloğu tanıtımında Öger Tours yönetim kurulu başkanı Dr. Georg Welbers, Türkiye'nin turizm açısından önemli bir ülke olduğunu belirterek, 'Türkiye tatilcileri için tatil beldeleri ve otel sayılarını genişleterek özenle 420 sayfadan oluşan 2011 yaz kataloğumuz hazır' dedi.

HAMBURG'DA düzenlenen 2011 Yaz Kataloğu tanıtımında Öger Tours yönetim kurulu başkanı Dr. Georg Welbers, Türkiye'nin turizm açısından önemli bir ülke olduğunu kaydetti.

Theatersalon 2'te Heimat, Hamburg Altona salonunda gerçekleşen basın toplantısına Öger Tours yönetim kurulu başkanı Dr. Georg Welbers'in Vural Öger'in yiyeni Deniz Öger, Altan Tarakçı, Volker Bromund ve Michael Tenzer katıldı.

Türkiye programını genişlettik

Toplantıda Öger Tours'u aldıktan sonra bu markayı değerlendirip daha iyi yerlere getireceklerini belirten Dr. Georg Welbens, 'Öger Tours Türkiye turizmine önem verdiği gibi Avrupa'da ikinci sırada gelmektedir. Öger Tours ile Thomas Cook seyahatleri arasında iyi bir entegre oluşturduk. 2011 yaz kataloğunu hazırlarken turistlerin rahat edebilmeleri için en ufak noktaya kadar düşündük ve amacımız müşterilerimizin memnun kalmalarını sağlamaktır.

Yaz programımızda çocuklu ailelere önem verdik ve çocuklarıyla birlikte rahat edebilmeleri için yeterince seçenek ve alternatifleri var. 420 sayfadan oluşan kataloğumuzda 350 otel mevcut. Bunların 138 beş yıldızlıdır. Antalya başta olmak üzere çeşitli turizm beldelerini bulmak mümkün.

Ayrıca özel İstanbul kataloğumuz var. bu kataloğta 73 otel seçeneği olmakla birlikte yaz mevsiminde her gün İstanbul'a ve Antalya'ya uçuşlarımız olacaktır' dedi.

Tarihi ve kültürü keşfetmek

Özelikle Ege bölgesinde yeni beldeler ilave edildiğine vurgu yapan Deniz Öger ve Altan Tarakçı, 'Ege bölgesi Çeşme yakınında Gümüldür, Alaçatı gibi tarih ve kültür zenginliği bol olan yeni beldeler keşfettik. Bu bölgeler sörf yapmak içinde bir cennettir.

Fiyatlarımızda oldukça uygun ve hatta yaz sezonunda İzmir yüzde 5, Dalaman yüzde 5, bodrum yüzde 2 indirimli olurken, Antalya yüzde 4 artışla hizmet verecektir. Ayrıca, Türkiye'ye uçuş noktaları da çoğaltıldı' dediler.

Michael Tenzer ise, 'Öger Tours Türkiye'nin yanı sıra Mısır, Malta, Kuba Kenya, Meksiko Arap Emirlikleri gibi çeşitli ülke turizmine de önem vermektedir. Ayrıca Öger Tours ile Thomas Cook birlikte turizm piyasasının yüzde 26'na sahiptir. Böylece bu piyasada rakiplerimizle yarışabiliriz' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öger Tours 2011 Yaz Kataloğu'nu Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement