Öğrencilerden Şehit Ailelerine Mektup - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Şehit Ailelerine Mektup

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Öğrenciler ellerinde mektuplar Mektup yazarlarken Bir öğrencinin görüşü ve bir öğrencinin şehit ailesine yazdığı mektubu okuması Balıkesir'de öğrencilerden şehit ailelerine mektup Manyas Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Türkçe dersinde işledikleri "mektup ve yazımı" konusu kapsamında, Diyarbakır ve Hakkari'deki terör saldırılarında şehit olan 2 askerin ailesine mektup yazdı Balıkesir'in Manyas ilçesindeki Atatürk Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler, Türkçe dersinde işledikleri "mektup ve yazımı" konusu kapsamında Diyarbakır ve Hakkari'deki terör saldırılarında şehit olan 2 askerin ailesine mektup yazdı.

15.02.2016 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Öğrenciler ellerinde mektuplar

Mektup yazarlarken

Bir öğrencinin görüşü ve bir öğrencinin şehit ailesine yazdığı mektubu okuması Balıkesir'de öğrencilerden şehit ailelerine mektup

Manyas Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Türkçe dersinde işledikleri "mektup ve yazımı" konusu kapsamında, Diyarbakır ve Hakkari'deki terör saldırılarında şehit olan 2 askerin ailesine mektup yazdı

Balıkesir'in Manyas ilçesindeki Atatürk Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler, Türkçe dersinde işledikleri "mektup ve yazımı" konusu kapsamında Diyarbakır ve Hakkari'deki terör saldırılarında şehit olan 2 askerin ailesine mektup yazdı.

Okulun 6/D sınıfının Türkçe öğretmeni Osman Şebin, öğrencilerine Güneydoğu'daki operasyonlarda son aylarda 7 şehit veren Balıkesirli ailelere duygularını aktardıkları mektup yazma fikrini sundu.

Bunun üzerine öğrenciler, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlarda yaralanan ve 9 Şubat'ta Ankara'da tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Hasan Talay ile Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu 6 Eylül 2015'te şehit düşen Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün ailelerine duygu yüklü mektuplar yazarak gönderdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir, öğrencilerin bu anlamlı etkinliğini görüp, mektuplardan birkaçını okuduğunda gözyaşlarına hakim olamadığını belirterek, "Küçük kardeşlerimin duygu yüklü birer mektup yazmaları onlara kazandırdığımız vatan, bayrak sevgisinin de en güzel örneğini oluşturmuş. Kendilerini kutluyorum" dedi.

Okul Müdürü Cem Aydın ise öğrencilerinin yüreklerinden akan anlamlı cümleleri mektuplara dökmelerinin kendilerini duygulandırdığını kaydetti.

Öğrencilerden Şehit Ailelerine Mektup
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Şehit Ailelerine Mektup - Son Dakika


Advertisement