Öğrencilerden Yerköy İlçe Müftüsü Eren'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Yerköy İlçe Müftüsü Eren'e Ziyaret

Öğrencilerden Yerköy İlçe Müftüsü Eren\'e Ziyaret

Fetih Gençlik Merkezi öğrencileri "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla Yerköy İlçe Müftüsü Necip Eren'i ziyaret etti.

03.10.2013 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetih Gençlik Merkezi öğrencileri "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla Yerköy İlçe Müftüsü Necip Eren'i ziyaret etti.

Öğrenciler, Eren'e çiçek takdim ederek hafta içerisinde yapılan etkinlikler hakkında bilgi aldı.

Gençlik merkezlerinin günümüzde büyük bir ihtiyaç haline geldiğini vurgulayan Müftü Eren ise, Hazreti Peygamberin gençlerle ve çocuklarla sürekli iletişim halinde olduğunu söyledi.

Eren, "Diyanet İşleri Başkanlığı son zamanlarda dini yayınlar konusunda ciddi bir atılım içerisinde. Bunun yanında özel yayınevleri de Peygamberimizin örnek hayatını anlatan çok güzel eserler hazırlıyor. Bizler bu kaynaklardan beslenerek gençlerimize Efendimizi anlatmalı ve O'nu örnek almalarını sağlamalıyız" diye konuştu.

Fetih Gençlik Merkezi Müdürü Hacı Dereli de "Gençlik Merkeziyle Hayallerime Ulaşıyorum" adlı projeyle SODES kapsamında böyle bir merkez kurduklarını anımsattı.

Dereli, gençlik merkezinin 200 ortaokul öğrencisine hizmet verdiğini, merkezde birçok sosyal, kültürel, sportif etkinlik gerçekleştirildiğini belirtti. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Yerköy İlçe Müftüsü Eren'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement