Ogün Sanlısoy Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ogün Sanlısoy Hayranlarıyla Buluştu

Ogün Sanlısoy Hayranlarıyla Buluştu

Pentagram grubunun unutulmaz vokallerinden ünlü rockçı Ogün Sanlısoy, sahne aldığı Adana'da hayranlarıyla buluştu.

26.03.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pentagram grubunun unutulmaz vokallerinden ünlü rockçı Ogün Sanlısoy, sahne aldığı Adana'da hayranlarıyla buluştu.

Türk Heavy Metal müzik tarihinde efsanevi bir yere sahip olan Pentagram grubunun unutulmaz vokallerinden, söz yazarı ve besteci Ogün Sanlısoy, uzun aradan sonra Adana'da bir barda sahne aldı. Açılışı "Ben" albümünden "İstanbul Sular Altında" şarkısıyla yapan Sanlısoy'a, eski ve yeni nesil hayranları coşkuyla eşlik etti.

Konser mekanını dolduran Adanalılar, sahnede yaklaşık 3 saat kalan sanatçının seslendirdiği parçalarla gece boyu eğlenip dans etti. Gecenin finalinde konser alanının giriş katına geçen mütevazı sanatçı, burada hayranlarıyla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Ünlü rockçı, samimi tavırlarıyla dikkat çekti.

OGÜN SANLISOY KİMDİR?

1971 yılında Gölcük'te doğan Ogün Sanlısoy, Mimar Sinan Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı okudu. 1989 yılında Sugar Mice grubuyla çalışmalara başlayarak ilk demo kaydını gerçekleştirdi ve çeşitli amatör gruplarda solist olarak çalıştı. 1992 yılında Pentagram grubuna katıldı, yurt dışında ve yurtiçinde Pentagram'la birçok konsere imza attı. Sanlısoy, 1993 ve 1994 yıllarında Hıbır ve Rock dergisi okuyucuları tarafından Yılın En İyi Erkek Rock Solisti seçildi. 1999 yılında ilk solo albümü olan "Korkma"yı yayımlayan ünlü sanatçı, 2004 yılında "O Gün", 2006 yılında "Üç" 2007 yılında "Korkma 07" 2011 yılında "Ben" ve 2012 yılında "Akustik" isimi albümlerini piyasaya sürdü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ogün Sanlısoy Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement