Oğuz, Yeni Yıla Yetiştirme Yurdunda Girdi - Son Dakika
Güncel

Oğuz, Yeni Yıla Yetiştirme Yurdunda Girdi

Oğuz, Yeni Yıla Yetiştirme Yurdunda Girdi

Yeni yılı Vali Oğuz, Mahmut Altunay, Ali Avşar, yurt çalışanları ve çocuklar tarafından karşılandı.

02.01.2012 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Memduh Oğuz yeni yıla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı, 13-18 yaş arası 7'si mülteci olmak üzere toplam 32 çocuğun kaldığı yetiştirme yurdunda çocuklar gibi şen olarak girdi.

Nevşehir'den gelen özel misafirleri ile birlikte yurda gelen Vali Oğuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Altunay, Yetiştirme Yurdu Müdürü Ali Avşar, yurt çalışanları ve çocuklar tarafından karşılandı.

Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklarla birlikte oyunlar oynayan ve söylenen şarkılara alkışlarıyla eşlik eden Vali Memduh Oğuz, hayatının en güzel akşamlarından birisini yaşadığını ifade etti.

VALİ OĞUZ; "BİZ SİZİ GÖNÜLDEN SEVİYORUZ"

Yurtta kalan çocukların devletin şemsiyesi altında bulunduklarını ifade eden Vali Oğuz; "Bugün burada uzaktan gelen misafirlerimizle birlikte bulunuyoruz ve hep birlikte sizlerin yeni yılınızı kutluyoruz. İnşallah 2012 yılı 2011 yılından daha güzel olur. 2012 yılı mutluluklara vesile olsun, huzura vesile olsun ve barışa vesile olsun. Burada Somalili kardeşlerimiz var, dünyanın her yerindeki kardeşlerimize barış ve huzur getirsin.

Geçen sene bugün yine buradaydık, benden halı saha istemiştiniz. Bu isteğinizi en kısa sürede yerine getirdik ve sizlere ait halı saha yaptık. Isparta'da sosyal hizmetler çok yüksek, çok güzel müesseselerimiz var. Allaha çok şükür her türlü imkanımız var ve bu imkanlar doğrultusunda her türlü ihtiyaçlarınız karşılanıyor.

Biz sizleri gönülden seviyoruz, her zaman bir vali babanız olduğunu unutmayın. Sizlere kapımız her zaman açık, özel veya genel olabilir, her türlü sorununuzu bana anlatabilirisiniz.

Buradan bütün kardeşlerimizi selamlıyoruz, bütün dünya çocuklarına sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yeni yıl diliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oğuz, Yeni Yıla Yetiştirme Yurdunda Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement