Cihangir İslam'ın 15 Temmuz'la İlgili Sözlerine Oktay'dan Cevap: Aynaya Baksın - Son Dakika
Güncel

Cihangir İslam'ın 15 Temmuz'la İlgili Sözlerine Oktay'dan Cevap: Aynaya Baksın

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cihangir İslam'ın Meclis'te yaptığı 15 Temmuz konuşmasına "Bu şahsın batıl dediği milletin kendisiyse aynaya baksın.'' diye cevap verdi.

05.11.2018 11:08  Güncelleme: 11:24

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cihangir İslam'ın "15 Temmuz akşamı iki batılın çatışmasını seyrettik" sözlerine ''Vatandaş o gece geleceğine, ülkesine sahip çıkmıştır. Bu şahsın batıl dediği milletin kendisiyse aynaya baksın." şeklinde yanıt verdi.

''AYNAYA BAKSIN"

AA'nın Editör Masası programına konuk olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam'ın sözleriyle ilgili, "Vatandaş o gece geleceğine, ülkesine sahip çıkmıştır. Bu şahsın batıl dediği milletin kendisiyse aynaya baksın." diye konuştu.

''15 TEMMUZ'DA İKİ BATILIN ÇATIŞMASINI SEYRETTİK''

İslam, 31 Ekim'deki Meclis konuşmasında, "Ortada bir çatışma varsa bu illa doğru ile yanlışın çatışması değildir, doğru ile yanlış çatışır, yanlış ile yanlış da çatışır; batıl ile batıl da çatışır. 15 Temmuz akşamı iki batılın çatışmasını seyrettik biz bu ülkede. Neydi? Menfaat kavgasıydı. Devleti parsellediniz ve bunun hesabını vermediniz. Allah için bunlara İslamcı falan demeyin, bunlar Makyavelist, bunlar Oportünist bunlar beceriksiz, bunlar dünyaya yapıştılar ve acısını şimdi milletten çıkartıyorlar, değerli arkadaşlarım" ifadelerini kullanmış daha sonrasında ise hakkında soruşturma açılmıştı.

Cihangir İslam\'ın 15 Temmuz\'la İlgili Sözlerine Oktay\'dan Cevap: Aynaya Baksın
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cihangir İslam'ın 15 Temmuz'la İlgili Sözlerine Oktay'dan Cevap: Aynaya Baksın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement