Ölen Gencin Organları 4 Kişiye Hayat Verdi - Son Dakika
Güncel

Ölen Gencin Organları 4 Kişiye Hayat Verdi

Motosiklet Kazası Sonucu Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybeden Mehmet Ali Günyay'ın Organları, 4 Kişiye Hayat Verdi.

11.04.2007 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosiklet kazası sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Mehmet Ali Günyay'ın organları, 4 kişiye hayat verdi.

Geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesi'nde önceki gece hayatını kaybeden Mehmet Ali Günyay'ın (26) kalbi Ege Üniversitesi'nde son 2 aydır acil olarak kalp bekleyen Hasan Şınığ'a (53), karaciğeri yine aynı hastanede organ bekleyen Erol Yılmaz'a (30) nakledildi. Acil olarak kalp bekleyen 30 yıllık evli ve 4 çocuk babası çiftçi Hasan Şınığ, dün nakledilen kalple şifa buldu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı'ndaki nakil Prof. Dr. Mustafa Özbaran, Prof. Dr. Sanem Nalbantgil, Doç. Dr. Tahir Yağdı ve Opr. Dr. Fatih Ayık'dan oluşan ekip tarafından gerçekleştirildi.

Günyay'ın karaciğerinin nakledildiği 6 yıllık evli ve bir çocuk sahibi Trabzonlu Erol Yılmaz'ın ise bir yıldır Hepatit B'ye bağlı karaciğer yetmezliği tedavisi gördüğü öğrenildi. Yılmaz'ın operasyonu da Doç. Dr. Murat Kılıç, Yrd. Doç. Dr. Murat Sözbilen ve Plastik Cerrahi'den Prof. Dr. Mehmet Alper başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirildi.

Ölen gencin böbrekleri ise Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ve İzmir Özel Kent Hastanesi'nde uygun hastalara nakledildi.

(YK-CC-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ölen Gencin Organları 4 Kişiye Hayat Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement