One Love Festival 14'ten Muhteşem Final - Son Dakika
Güncel

One Love Festival 14'ten Muhteşem Final

One Love Festival 14\'ten Muhteşem Final

14 Haziran tarihlerinde Life Park'ta gerçekleşen festivale dünyanın en çok konuşulan müzisyenlerinin de yer aldığı 35 sanatçı, 50 saat süren müzik performansı ile unutulmaz 2 güne imza attı.

15.06.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Haziran tarihlerinde Life Park'ta gerçekleşen festivale dünyanın en çok konuşulan müzisyenlerinin de yer aldığı 35 sanatçı, 50 saat süren müzik performansı ile unutulmaz 2 güne imza attı.

Lifepark'ta doğa ile iç içe bir ortamda gerçekleşen festivale, Türkiye'den ve yurtdışından 23 bin kişilik bir katılım gerçekleşti.

EĞLENCE ANA SAHNEYLE KISITLI KALMADI

Festivalciler, Özel ve İnteraktif aktiviteyle buluşarak müziğin dışında langırt, kapak futbol turnuvaları, grafitti alanı ve stil atölyeleri ile bu yıl ilk kez kullanılan one love uygulaması eğlenceyi müzik dışında da sürdürdü.

Love, Union ve Into The Woods isimli 3 farklı sahnede iki gün boyunca gerçekleşen performanslar Festivalin ilk günü Kim Ki O, Sattas, Metronomy, James Blake ve Hot Chip ile katılımcıları coşturdu. Aynı gün Adamlar, The Away Days, Biz, Fink, Everything Everything ve Sapan Union sahnesinde katılımcıları büyülemeyi başardı.

Festivalin son gününde festivalin en dikkat çekici isimlerinden Tom Odell sahne aldı. Performansı ile hayranlarını büyülemeyi başardı. Daft Punk ile olan çalışmasıyla son dönemde göze çarpan Julian Casablancas + The Voidz union sahnesinde yoğun ilgi ve beğeni ile konserini tamamladı.

Ceylan Ertem, 123, Norrda, Jose Gonzales, Little Dragon, Slow Hands ve Austra'nın da aralarında bulunduğu 16 sanatçı 3 ayrı sahnede gerçekleştiriği performanslarla büyük ses getirdi.

"One Love Festival 14" bu yıl da müziksevelere doğayla iç içe, eğlence ve müzik dolu bir haftasonu geçirtti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel One Love Festival 14'ten Muhteşem Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement