Ordos Konferansı İçin 300 Milyon Yuan Fon Oluşturuldu - Son Dakika
Ekonomi

Ordos Konferansı İçin 300 Milyon Yuan Fon Oluşturuldu

2’nci Uluslararası Ordos Konferansı’nın (OICC II), 22 Eylül ile 24 Eylül tarihleri arasında Çin’in İç Moğolistan Özerk Bölgesi’nin Ordos şehrinde gerçekleştirileceği ve konferans için 300 milyon yuan fon oluşturulduğu açıklandı.

03.09.2017 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2'nci Uluslararası Ordos Konferansı'nın (OICC II), 22 Eylül ile 24 Eylül tarihleri arasında Çin'in İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nin Ordos şehrinde gerçekleştirileceği ve konferans için 300 milyon yuan fon oluşturulduğu açıklandı.

Yapılan açıklamada, 2'nci Uluslararası Ordos Konferansı'nın 22-24 Eylül tarihleri arasında Çin'in İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nin Ordos şehrinde gerçekleştirileceği belirtildi. Konferans için 300 milyon yuan fon oluşturulduğu açıklanırken, Hollanda, İtalya, Pakistan ve Tayland'ı içerecek şekilde Çin hükümetinin One Road ve One Belt (Tek yol ve Tek Kuşak) teşviki kapsamındaki ülkelerden önde gelen profesörlerin ve üretici ekiplerin etkinliğe katılacağı bilgisi verildi. Katılımcıların, konferans'ta Masters Awards ve Future Stars Awards (Ustalık Ödülleri ve Geleceğin Yıldızları Ödülleri) ödüllerini kazanabilmek için büyük kültürel ve üretici çalışmalarını sunma fırsatına sahip olacağı söylendi.

Ustalık Ödülleri kapsamında 200 bin yuan nakit para ödülü verileceği, Geleceğin Yıldızları Ödülü ise beş kategoriye ayrılacağı, her biri 100 bin yuan nakit para ödülü içeren En Estetik Değer, En Yenilikçi Tasarım, En Yüksek Yatırım Değerine Sahip Tasarım, Kalplere En Çok Hitap Eden Tasarım ve En Fazla Uygulama Potansiyeline Sahip Tasarım kategorilerinin bulunacağı belirtildi. Tek Yol ve Tek Kuşak teması kapsamında kültürel ve üretici tasarımlara yönelik her biri 20 bin yuan nakit para ödülü içeren adaylık ödüllerinin de bulunduğu ifade edildi.

Ticaret, uygulamalar, iletişim, matematik ve bilim veya ticari eşya alanlarında faaliyet gösteren ve üretici tasarımla ilgilenen şirketler ve profesyonel bireyler, bir organizasyon veya birey adına etkinliğe katılmak için 21 Eylül tarihine kadar OICC II'nin sitesinden kayıt yapılabileceği bilgisi verildi. Ordos belediye yönetiminin, değeri 300 milyon Ren Min Bi (RMB) olan fikri mülkiyet (IP) geliştirme fonu oluşturduğu belirtilirken, fon desteğinin yanı sıra OICC II'de sergilenen mükemmel tasarımlar, Ordos Uluslararası Kültür ve Üreticilik IP veri tabanına seçileceği ve daha fazla yatırım imkanına sahip olacağı açıklandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ordos Konferansı İçin 300 Milyon Yuan Fon Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement