Orduspor, Eskişehirspor Maçı İçin İstanbul'a Hareket Etti - Son Dakika
Spor

Orduspor, Eskişehirspor Maçı İçin İstanbul'a Hareket Etti

Orduspor, Eskişehirspor Maçı İçin İstanbul\'a Hareket Etti

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, yarın akşam İstanbul Olimpiyat Stadyumu'nda karışılacağı Eskişehirspor maçı için İstanbul'a hareket etti.

24.08.2012 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, yarın akşam İstanbul Olimpiyat Stadyumu'nda karışılacağı Eskişehirspor maçı için İstanbul'a hareket etti.

Ligin ilk haftasında Mersin İdman Yurdu ile 0-0 berabere kalan Karadeniz temsilcisi, Ordu 19 Eylül Stadı'ndaki çalışmalar nedeniyle Eskişehirspor'u İstanbul'da konuk ediyor. Orduspor'un Olympiakos'tan transferi Vicente Alfredo Monje Mersin İdman Yurdu karşısında iyi bir performans sergilerken, Eskişehirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Monje, yaptığı açıklamada, "Eskişehirspor karşısında iyi bir maç sergilemek, Mersin İdman Yurdu maçından daha iyi olmasını Orduspor'un kazanmasını istiyoruz. Takımın adaptasyonu şuanda çok iyi. Maçlar geçtikçe takıma daha çok uyum sağlıyoruz. Daha çok güven kazanıyoruz. Bu bize çok yardımcı oluyor" dedi.

Monje, yarın akşam İstanbul'daki maça çok sayıda taraftarın geleceğini öğrendiklerini ifade ederek,

"Ben de stadın çok kalabalık olmasını istiyorum. Lig boyunca taraftarımız bize çok yardımcı olacaktır" diye konuştu.

Orduspor'un hücum hattındaki önemli silahı Hasan Kabze ise Eskişehirspor'un geçtiğimiz hafta mağlup olmasına rağmen güçlü bir ekip olduğunu belirtti. Kabze, "Sahamızın hazır olmamasından dolayı İstanbul'da oynayacağız. Bu karşılaşmanın deplasman havasında olmasını düşünmüyorum. Çünkü İstanbul'daki Orduluların maça geleceğini biliyoruz. Desteklerin arkamızda olacağına eminiz. İnşallah taraftarımızı orada görürüz. Eskişehir iyi bir takım lige bizden de önce başladılar daha hazır bir takım. Geçen hafta Akhisar'a kaybettiler fakat iyi oynayan taraf onlardı. Onların güçlerini biliyoruz. Bizde Mersin'de iyi futbol oynadık ama puanları kaçıran taraftık. Bu hafta iyi mücadele edip galibiyetle dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

İstanbul Olimpiyat Stadı'nda yarın akşam saat 20.00'da başlayacak olan maçın kadrosuna sakatlıkları bulunan Onur Tuncer ile Selçuk Şahin alınmadı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor, Eskişehirspor Maçı İçin İstanbul'a Hareket Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement