Orduspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Soyunma Odaları - Son Dakika
Spor

Orduspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Soyunma Odaları

Orduspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Soyunma Odaları

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, göreve başladıktan sonraki ilk galibiyetlerini almalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

15.01.2012 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, göreve başladıktan sonraki ilk galibiyetlerini almalarından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Deneyimli teknik adam, "Bugün aldığımız 3 puan bizim için çok önemliydi. Çünkü geçmişe baktığınız zaman uzun süredir kazanamamış bir takım vardı. Geldik, geldiğimizden beri 2 beraberlik aldık. İlk defa galibiyetle tanıştık. O yüzden bu bizim adımıza da, takımımız adına da çok sevindiriciydi. Fakat burada 3 puanın ötesinde çok daha önemli hususlar var. Çünkü kısa bir zaman önce geldim buraya ve geçmişte 3 maç oynadım. Gün geçtikçe takımımın ne kadar düzeldiğini görüyorum. Mesela bugün takıma baktığım zaman istediğimi yapmaya çalışan, çalıştığımız konularda üzerine koyan bir Orduspor gördüm. Bu benim için 3 puandan çok daha önemliydi. Ben oyuncularımdan istemeye devam edeceğim, onlar da üzerine koyacak ve herkesin beğeneceği bir Orduspor yaratacağız" dedi.

Türkiye liginin zorlu bir lig olduğunu dile getiren Hector Cuper, karşılaşmanın ilk 15 dakikasında varlık gösteremedikleri söyleyerek, "15'inci dakikadan sonra 4-5 tane de kontrataktan pozisyon bulduk. Sonuca gidemedik, topu kalenin içine sokamadık. Bir takımın en büyük düşmanı bulunduğu yerden, bulunduğu durumdan memnun olmasıdır. Ben kesinlikle bulunduğu yerden ya da takımın şu anda bulunduğu yerden çok memnun değilim. Sürekli, gün geçtikçe daha fazla isteyeceğim. Ancak bu şekilde başarı yakalayabiliriz ama iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim" diye konuştu.

Kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür eden Cuper, yeni transfer Bruno ile sakatlığı süren Fatih Tekke'nin 2 haftaya daha ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Hector Cuper, Yunanistan'ın Olympiakos takımında forma giyen 28 yaşındaki İspanyol asıllı sağaçık Jevito'yu da sezon sonuna kadar kiraladıklarını belirterek, transferi kapattıklarını dile getirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Arif Erdem ise, sahada iyi mücadele ettiklerini ancak birkaç futbolcudan istediği verimi alamadığını dile getirdi. Erdem, "Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. İlk 30 dakika baktığımızda çok pozisyon bulmaya çalışan, pozisyonlara giren, iyi mücadele eden bir ekip olduk. Orduspor gerçekten güçlü bir ekip. İyi bir takım, yeni hocalarıyla birlikte iyi bir ivme yakaladılar. Onlar da kazanmayı çok istiyordu, biz de kazanmayı çok istiyorduk. Sonuçta 1-0 mağlup olduk, Orduspor'u kutlamak lazım. Ben futbolcularımdan her zaman eminim, hiç bir zaman endişem yok. Sonuçta kötü gidişat var bunlar yaşanacak. Bundan önce de kötü gidişatlar gördük. En kısa zamanda düzlüğe çıkacağımıza eminim. Birkaç kişiden istediğim verimi alamadım. Eğer onlar da takımın o coşkusuna, arzusuna, istediğine destek verselerdi inanıyorum sonuç böyle olmazdı" diye konuştu. - Ordu/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçı Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement