Organ Bağışı Haftası - Son Dakika
Yerel

Organ Bağışı Haftası

Giresun İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir, Giresun halkını organ bağışında bulunmaya çağırdı.

04.11.2013 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir, Giresun halkını organ bağışında bulunmaya çağırdı.

Cindemir, 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanacak "Organ Bağışı Haftası" etkinlikleri kapsamında Atatürk Meydanı'nda açılan organ bağışı standını ziyaret etti.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Cindemir, İl Sağlık Müdürlüğü olarak bu yılki hafta kutlamalarında farkındalık yaratacak etkinliklere imza atacaklarını söyledi.

Cindemir, bağışlanan her organın filizlenen bir can olduğuna işaret ederek, "Organ bağışına ihtiyacı olan herkese bir umut olma adına bu haftada etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. Halkımızı etkinliklerimize ve organ bağışına destek olmaya bekliyoruz" dedi.

Organ bağışında bulunan alışverişte indirimden yararlanacak

Bu yıl organ bağışında bulunanlara, anlaşmalı iş yerlerinden indirimli alışveriş yapma imkanı da sunduklarını hatırlatan Cindemir, şunları kaydetti:

"Hem organ bağışı yapanlara bir teşvik olsun, hem de esnafımıza da bir katkı sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenliyoruz. Anlaşmalı iş yerlerimizin vitrinlerine yüzde 5 ila 50 arasında uygulayacakları indirim miktarını içeren afişler astık. Bağışta bulunanlara vereceğimiz kartlarla vatandaşlarımız iş yerlerinden indirimler uyarınca alışverişlerini yapabilecekler." - Giresun

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement