Son dakika haberi... Organize suç örgütü üyeleri eş zamanlı operasyonla yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika haberi... Organize suç örgütü üyeleri eş zamanlı operasyonla yakalandı

Son dakika haberleri: Kocaeli ve İstanbul'da polis ekipleri tarafından eş zamanlı yapılan operasyon kapsamında yakalanan organize suç örgütünün 16 üyesi, adliyeye sevk edildi.

10.12.2021 21:11  Güncelleme: 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli ve İstanbul'da polis ekipleri tarafından eş zamanlı yapılan operasyon kapsamında yakalanan organize suç örgütünün 16 üyesi, adliyeye sevk edildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, organize suç örgütlerinin faaliyetlerinin deşifresine yönelik il genelinde çalışma başlattı. Yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından Darıca ilçesi başta olmak üzere Gebze ve Çayırova ilçelerinde 'Dağlı Kardeşler ve Pitbull Çetesi' adı altında örgütlenen ve silahla yaralama, çek-senet tahsilatı, tehdit ve benzeri suçlara karışan şüphelilerin oluşturduğu organize suç örgütü tespit edildi. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde suç örgütüne yönelik olarak Kocaeli ve İstanbul'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 16 şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde ekipler tarafından yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 125 adet fişek, 33 adet kartuş, 1 adet boş kovan, 5 adet boş şarjör, 2 kılıç, 3 bıçak, dara ağırlığı 2 gram kokain ve kenevir tohumu, çok sayıda senet ve benzeri belge ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, Gebze Adliyesi'ne sevk edilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. - KOCAELİ

Son dakika haberi... Organize suç örgütü üyeleri eş zamanlı operasyonla yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika haberi... Organize suç örgütü üyeleri eş zamanlı operasyonla yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement