Orhangazispor Olağanüstü Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Orhangazispor Olağanüstü Genel Kurulu

Orhangazispor Olağanüstü Genel Kurulu

Kulübün yeni yönetimi belirlendi.

31.05.2014 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhangazispor Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.

Orhangazispor'un İzni Gölü kıyısındaki tesislerinde gerçekleşen genel kurula, 269 üyeden 83'ü katıldı.

Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı'nın da katıldığı genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Recep Bölükbaşı, burada yaptığı konuşmada, Bursaspor'un kentteki diğer kulüplerin ağabeyi olduğunu belirterek, "Yapabileceğimiz ne varsa sizin için yapmaya hazırız. Altyapımız size açık" dedi.

Daha sonra Recep Alemdar başkanlığında oluşturulan liste, yönetime seçildi.

Destek veren herkese teşekkür eden Alemdar, Orhangazispor'un kurumsal bir yapıya kavuşması için çalışacaklarını söyledi.

Kulübe kalıcı gelir kazandırmak için projeler hazırladıklarını ifade eden Alemdar, "Yönetim olarak ilçemizin her kesimini kucaklayan ve herkes tarafından sahiplenilmiş bir Orhangazispor oluşturmak için söz veriyoruz. Bu süreçte her kesimden destek göreceğimize de yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

Recep Alemdar başkanlığındaki listede, Mesut Keskin, Ahmet Yılmaz, Bilal Gök, İsmail Özbey, Necmettin Şahin, Niyazi Kaymak, Recep Turgut, Ayhan Toktürk, Rıdvan Ateş, Ednan Bayram, Emin Sevinç, Semih Sezgin, Yalçın Torun, Osman Kadı, Turgay Durmuş, Serdar Çabuk, Cumhur Eren, İsmail Şentürk, Taner Demir, Birol Acun, Çağlar Yalçın, Özen Aydın, Asef İlhan ve Özgür Ekinci yer alıyor. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orhangazispor Olağanüstü Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement