Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Tüfekci Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Tüfekci Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, "Paralel yapının, örgütün gerçek yüzü deşifre oldu ve artık şu anda bütün siyasi partiler, hangi siyasi parti iktidara gelirse gelsin, bunlara karşı mücadele edecektir, hiç endişeniz olmasın.

02.04.2016 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, "Paralel yapının, örgütün gerçek yüzü deşifre oldu ve artık şu anda bütün siyasi partiler, hangi siyasi parti iktidara gelirse gelsin, bunlara karşı mücadele edecektir, hiç endişeniz olmasın." dedi.

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'la birlikte Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'u ziyaret eden Tüfekci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin bulunduğu konum açısından stratejik bir noktada olduğunu söyledi.

Türkiye'nin bugüne kadar teröre karşı çok ciddi mücadeleler verdiğini ve tecrübeler elde ettiğini anlatan Tüfekci, "Bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti'ni ve onun hükümetlerini hiçbir şekilde yıldıramadılar. Ben şuna inanıyorum, Meclis'teki bir parti hariç bütün siyasi partiler teröre karşı aynı ruh içerisinde, aynı anlayış içerisinde hareket etmektedirler. Belki söylemleri ve yaklaşımları farklı olabilir. Ama her birinin bugüne kadar ki teröre karşı mücadele anlayışı hep ülkedeki insanlarımızın talep etmiş olduğu doğrultuda olmuştur ve biz bu bütünlüğümüzü asla bozmayacağız, teröre de asla boyun eğmeyeceğiz." diye konuştu.

Tüfekci, vatandaşların şu anda teröre karşı yek vücut olduğuna işaret ederek şöyle konuştu:

"Vatandaşların hükümetine, devletine karşı nasıl el birliği ettiğini görüyoruz. Bu fevkalade sevindirici. Bu bize daha çok mukavemet etme, daha çok direnme, daha çok ülkeye ve millete sahip çıkma duygusunu, güvenini ve misyonunu yüklüyor. İnşallah bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Mutlaka terörü bir gün gelip kökünden kazıyacağız. Hükümetimiz çok ciddi bir kararlılık içerisinde. Dışarıda ve içerideki düşmanlarımızın bu anlamdaki rahatsızlıkları içeride değişik oyunları ve tezgahları çevirmelerine yol açıyor. Ama biz bu oyunları görüyoruz. İşin güzel tarafı milletimiz de görüyor."

- "Paralel yapının gerçek yüzü deşifre oldu"

Vatandaşın paralel yapının gerçek yüzünü daha önce bilmediğini aktaran Tüfekci, "Paralel yapının, örgütün gerçek yüzü deşifre oldu ve artık şu anda bütün siyasi partiler, hangi siyasi parti iktidara gelirse gelsin, bunlara karşı mücadele edecektir, hiç endişeniz olmasın. Dolaylı yoldan yanlarında görülenler olabilir. Ama yarın iktidara gelsinler bunlara karşı mücadele etmek gerektiğini onlarda göreceklerdir. O yüzden hayırlı bir şey oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Tüfekci, HDP'nin de maskesinin bu dönem düştüğünü ve Güneydoğu'da artık milletin gerçeği anladığını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Bunların Kürt meselesi ve milliyetçilikle alakalı değil tamamen taşeron örgüt ve PKK'nın bir uzantısı olarak HDP'nin onlarla birlikte hareket ettiği ortaya çıktı. Çok net bir şekilde. Eğer Başbakanımız gidip Güneydoğu'da, Diyarbakır'da eylemlerin tam ortasında çıkıp konuşuyor ve halk teveccüh ediyorsa, halkın devletin ve hükümetin yanında olduğu açıkça ortaya çıkmıştır. Bu fevkalade sevindiricidir ve bize umut aşılamaktadır. Güneydoğu'ya yönelik, orada adeta yeni bir şehir imar ediliyor ve bu da bizim millete verdiğimiz önemi gösteriyor. 'Terörle mücadele ettik, kendi sorununuzu kendiniz çözün' demiyoruz. Orada sıkıntıları vatandaşla beraber paylaşarak sorunları çözüm yönünde hükümet irade ortaya koyuyor. Ülkeyi bir bütün halinde imar edeceğiz ve hiç kimsenin şüphesi olmasın terörle mücadelede Allah'ın izniyle sona yaklaşılmıştır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Tüfekci Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement