Osb Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinden Kep Atma Töreni - Son Dakika
Yerel

Osb Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinden Kep Atma Töreni

Osb Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinden Kep Atma Töreni

Özel Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi.

03.06.2017 18:18

Özel Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi.

Gerçekleşen kep törenin de okulu derece yaparak bitiren okul birincisi Cihan Tektaş, ikinci Nur Pınar Özkan ve üçüncü Uğur Polat tebrik edilerek kendilerine plaket takdim edildi. Daha sonra ise dereceye giren öğrenciler okul kütüğüne çivi çakarak okulları ve kendileri adına bir ilk yaşadı.

Özel Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Meslek ve Teknik Anadolu lisesinin 2013-2014 yılı eğitim döneminde açıldığını belirten Okul müdürü Abdullah İbili, "Okulumuzda tüm öğrencilerimizin eğitim öğretim giderleri Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu tarafından karşılanmaktadır.velilerimizde hiçbir şekilde eğitim gideri katkısı alınmamaktadır" dedi.

Bugünün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum diyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, "Eğitim şansa bırakılacak bir iş değil. inisiyatiflere bırakılacak bir iş değil. Eğitimi ciddiye almak zorundayız. Biz maalesef gelişmekte olan ülkeler statüsünde olduğumuz için hep yenilenmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Son konuşmacı olarak kürsüye çıkan Vali Yardımcısı Uğur Arıcan, "İnsana yatırım eğitimle olur. Eğitimden asla vazgeçemeyiz çünkü bugünün küçükleri, gençleri gelecekte bu ülkeyi yönetecek,büyütecek ve güçlendirecek olan kişilerdir" şeklinde konuştu.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen kep atma törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, Vali Yardımcısı Faik Arıcan, Özel Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah İbili, veliler ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreni, okul korosu müzikalinin davetlilere eğlenceli anlar yaşatmasının ardından, mezun olan öğrencilerin kep atması ve toplu fotoğraf çekimlerinden sonra son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osb Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinden Kep Atma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement