OSHO Meditasyon Merkezi İstanbul'da açıldı - Son Dakika
Güncel

OSHO Meditasyon Merkezi İstanbul'da açıldı

88 farklı workshop içerisinden her ay seçilmiş olanlara katılarak modern hayatın stres ve gerginliğinden uzaklaşma imkanı bulacak.

10.05.2016 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz Sunday Times Gazetesi tarafından "20'nci Yüzyılın En Önemli 1000 İnsanı" listesinde yer alan Hintli mistik üstad Osho tarafından kurulan; meditasyon ve kişisel dönüşüm atölyeleri düzenleyen Osho Meditasyon Merkezi'nin, İzmir'den sonraki ikinci şubesi İstanbul'da açıldı.

Osho Meditasyon Merkezi İstanbul'da meditasyonların yanı sıra yoga, refleksoloji, nefes, aile dizimi, masaj, astroloji, wing chun, holistik beslenme gibi meditasyonu destekleyici bir çok alanda, uzmanların bireysel ve grup seansları da yer alıyor.

35 yılı aşkın süreyle yaptığı konuşmaların ses ve görüntülerinden derlenerek hazırlanan kitaplarıyla Türkiye'de de geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmayı başaran Hintli mistik, yaşam üstadı Osho'nun aktif meditasyonlarına katılmak isteyenler için İstanbul Rumelihisarı'nda Osho Meditasyon Merkezi açıldı. Uluslararası OSHO Yönetimi Merkezi onaylı meditasyon eğitmenleri tarafından açılan merkezin en önemli amacı, Osho meditasyonlarını tecrübeli ve uzman meditasyon yönlendiricileri gözetiminde deneyimlemelerine olanak sağlamak.

Doğu'nun bilgeliği Batı'nın bilimi

Günümüz insanına yönelik olarak geliştirdiği özel meditasyon teknikleri ile ön plana çıkan Osho, Doğu'nun sonsuz bilgeliğini, Batı'nın bilimi ile birleştiriyor. Bedenin ve zihinin birikmiş stresini atmak için tasarlanan Osho'nun aktif meditasyonları sayesinde düşünceden özgürleşmek ve meditasyonun dingin ruh halini yaşamak mümkün oluyor.

Haziran'da yaza parti ile merhaba

Osho Meditasyon Merkezi İstanbul 05 Haziran 2016 tarihinde gerçekleştireceği bir tanışma partisi ile yaza merhaba diyecek. Rumelihisarı'ndaki merkezin boğaz manzaralı bahçesinde gerçekleştirilecek yaza merhaba etkinliğinde Osho İstanbul Merkezinde yer alan tüm eğitimcilerin tüm gün boyunca devam edecek tanışma seansları olacak. Katılımcılar hem güzel vakit geçirme hem de merkezin farklı eğitimlerinin içeriklerini öğrenme imkanı bulacak.

Kadınlara Özel "Bilge Kadın Atölyesi"

Haziran ayının ikinci önemli etkinliği 10-12 Haziran tarihleri arasında Uluslararası Osho Meditasyon Merkezi Pune'dan gelen eğitimci Sarani ile yapılacak "Bilge Kadın Atölyesi" olacak. Günümüz dünyasının kadınlar için büyük bir mücadeleyi de yanında getirdiği kabul ediliyor. Atölyede kadınsı, seven, zarif ve eğlenceli kalmayı sürdürürken bir diğer taraftan özgür, bağımsız ve kendi kendine yeter hale gelmek nasıl mümkün olabilir? sorusuna yanıt aranıyor. Sadece kadınlara özel olan bu çalışmada kadınların kendi özleri ile bağlantı kurmaları amacıyla, meditasyon ve farklı araçlar kullanılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel OSHO Meditasyon Merkezi İstanbul'da açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement