Osmaniye Yağmur Suyunda Kalan 10 Yavru Köpeğe Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Yağmur Suyunda Kalan 10 Yavru Köpeğe Sahip Çıktı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde üniversite öğrencisi Sinem Erkayıran, yağmurlu havada suda kalan 10 yavru köpeği kurtarıp sahiplendi.

23.06.2018 16:43

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde üniversite öğrencisi Sinem Erkayıran, yağmurlu havada suda kalan 10 yavru köpeği kurtarıp sahiplendi. Karaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde eğitim gören Sinem Erkayıran, Cengiz Topel Mahallesi'nde yağışlı havada boş araziden gelen sesler üzerine yağmur suyunda kalan yavru köpekleri görünce yardımlarına koştu. Bir kaç günlük olan 10 yavru köpeği ailesiyle birlikte kurtarıp evine getirdi. Suda boğulmaktan son anda kurtulan ve sırılsıklam ıslanan köpekleri kurulayan ve süt veren Erkayıran, onları sahiplenip yuva yaptı.

KADERİNE TERK EDEMEZDİK

Anne köpeğin yaptığı yuvada yağmur suları nedeniyle boğulmak üzereyken sahip çıktıklarını anlatan Erkayıran, Yavrulara bir yuva yaptık. Günlük sütlerini veriyoruz. Annesinin gelmesini çok bekledik ama annesi gelmedi. Annesiz yavruları kaderlerine terk edemezdik. Biz sahiplendik, başka sahiplenmek isteyen aileler olursa da verebiliriz dedi.

Baba Mesut Erkayıran da evlerinin bahçesine bir yuva yaparak köpek yavrularını korumaya aldıklarını belirtti.

Osmaniye Yağmur Suyunda Kalan 10 Yavru Köpeğe Sahip Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Osmaniye Yağmur Suyunda Kalan 10 Yavru Köpeğe Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement