Otomobil parkı kavgasında bıçaklandı - Son Dakika

Otomobil parkı kavgasında bıçaklandı

31.05.2019 15:43
Otomobil parkı kavgasında bıçaklandı

İZMİR'in Karabağlar ilçesinde, apartman görevlisi Ali Işık (37), daha önce otomobil park etme yüzünden kavga ettiği bir kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

İZMİR'in Karabağlar ilçesinde, apartman görevlisi Ali Işık (37), daha önce otomobil park etme yüzünden kavga ettiği bir kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay, saat 13.30 sıralarında Uzundere 6004 Sokak'taki Gül Apartmanı'nın önünde meydana geldi. Apartman görevlisi Ali Işık, birkaç gün önce bölgede oturan ancak kimliği henüz belirlenemeyen bir kişiyle araç park etme meselesi yüzünden kavga etti. Ali Işık, bugün yine otomobiliyle apartmanın önüne gelen kişiyle bilinmeyen bir nedenden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Ali Işık kalçasından bıçaklandı. Çok kan kaybeden Işık, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince, ambulansla İzmir Katip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Işık'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, şüphelinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

- İzmir

Kaynak: DHA
YORUMLAR
500
Takla atan otomobilden burnu bile kanamadan kurtuldu Takla atan otomobilden burnu bile kanamadan kurtuldu Sinop'ta otomobil göle düştü: 1 ölü Sinop'ta otomobil göle düştü: 1 ölü Kontrolden çıkan otomobil takla attı, 1 kişi yaralandı Kontrolden çıkan otomobil takla attı, 1 kişi yaralandı

Son Dakika Güncel Otomobil parkı kavgasında bıçaklandı - Son Dakika


Advertisement