Otomobil tıra arkadan çarptı: 2 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobil tıra arkadan çarptı: 2 yaralı

Otomobil tıra arkadan çarptı: 2 yaralı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bir otomobil kırmızı ışıkta duran bir tıra arkadan çarparak dorsesinin altına girdi.

04.02.2023 20:41  Güncelleme: 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobil tıra arkadan çarptı: 2 yaralı

BALIKESİR - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bir otomobil kırmızı ışıkta duran bir tıra arkadan çarparak dorsesinin altına girdi. Kazada otomobil sürücüsü ile yanında bulunan bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Çanakkale ile İzmir'i birbirine bağlayan E-87 karayolunun Ayvalık sınırları içerisinde, Altınova Mahallesi kavşağında kırmızı ışıkta duran 42 BFA 78 plakalı tıra, Serkan Kocadağlı'nın kullandığı 10 YD 787 plakalı özel bir otomobil arkadan çarptı.

Kazada, tırın dorsesinin altında kalan otomobilde bulunan Volkan ve Serkan Kocadağlı isimli kardeşler yaralandı.

Aracın içerisinden tır şoförlerinin de yardımıyla çıkarılan otomobildeki iki kardeş kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. İki kardeş, olay yerine gelen bir ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tır şoförü Ömer Yalçın ile yardımcı şoför Hasan Erdoğan İzmir istikametine giderken, Altınova sapağında kırmızı ışıkta durdukları sırada otomobilin içinde bulundukları tıra arkadan çarptığını ve yaralanan Kocadağlı kardeşleri araçtan kendilerinin çıkardıklarını, olay yerine gelen bir ambulansla da hastaneye gönderdiklerini anlattılar.

Otomobil tıra arkadan çarptı: 2 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobil tıra arkadan çarptı: 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement