'Düzceli İsyankar' Arabalara Zarar Verdi - Son Dakika
Güncel

'Düzceli İsyankar' Arabalara Zarar Verdi

\'Düzceli İsyankar\' Arabalara Zarar Verdi

Düzce'de, lojmanın bahçesinde bulunan 3 otomobilin lastiklerini kesip, sprey boya ile kaportasını boyayan kişiler, araçların üzerini çizerek, yazılar yazdılar.

26.07.2013 11:19  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de, lojmanın bahçesinde bulunan 3 otomobilin lastiklerini kesip, sprey boya ile kaportasını boyayan kişiler, araçların üzerini çizerek, 'Serseri' ve 'Düzce isyankar' gibi yazılar yazdılar.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Fiskobirlik lojmanının bahçesinde park halindeki 3 otomobile kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi. Fiskobirlik Başkanı Mustafa Alemdaroğlu, Fiskobirlik eski Müdürü Sadık Baykara ve oğlu Mehmet Baykara'ya ait otomobillerin lastiklerini kesip, kaportasını sprey boya ile boyayan kişiler, otomobillerin üzerini çizerek 'Serseri' ve 'Düzce isyankar' gibi yazılar yazdılar. Sabah araçlarına hasar verildiğini gören araç sahipleri polise haber verdi. Polis, otomobillerin üzerinde parmak izi toplayarak, çevredeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Kimseyle bir husumetleri olmadığını söyleyen Mehmet Baykara, araçlarını sabah gördüklerinde şaşkınlık yaşadıklarını ifade etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Düzceli İsyankar' Arabalara Zarar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement