Oyun Dünyasına Gnçtrkcll Ödülü - Son Dakika
Güncel

Oyun Dünyasına Gnçtrkcll Ödülü

Türkiye'nin en büyük oyun sitelerinden Merlin'in Kazanı Yılın Oyunları anketi, bu yıl Gnçtrkcll sponsorluğu ile düzenleniyor.

17.01.2015 13:15

Türkiye'nin en büyük oyun sitelerinden Merlin'in Kazanı-Yılın Oyunları anketi, bu yıl Gnçtrkcll sponsorluğu ile düzenleniyor.

Gnçtrkcll'den yapılan açıklamaya göre, Merlin'in Kazanı tarafından düzenlenen Yılın Oyunları anketi, bu yıl gnçtrkcll sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen Gnçtrkcll 2014 Yılın Oyunları Anketi'nde oyunlar, "En İyi Shooter", "En İyi Strateji Oyunu" ya da "En İyi RPG Oyunu" gibi 25 kategoride birbiriyle yarışacak. "Yılın En İyi Oyunu" kategorisinde ise "Assasin's Creed: Unity", "Dragon Age: Inquisition", "Shadow of Mordor", "Call of Duty: Advanced Warfare" ve "FarCry 4" oyunları rekabete tutuşacak.

Gnçtrkcll, 2014 Yılın Oyunları Anketi'ne katılanlara en yaratıcı oyun fikirlerini de soruyor. Soruyu bilen MSI marka bir oyun bilgisayarı kazanacak.

Geçen yıl 150 bin kişinin katıldığı 2013 Yılın Oyunları anketinde 1.5 milyonun üzerinde oy kullanılmıştı. Anket sonuçlarının oyun firmalarına ulaşmasıyla birlikte, Türkiye'deki pazar değeri ve gücü hakkında ilk elden bilgilendirme yapıldı.

14 yıldır Türk oyuncusunun zevklerini ve tercihlerini belirten 'yılın oyunları' anketi, dünya çapında 65 milyar dolarlık hacme ulaşan oyun sektörünün Türkiye'ye yatırım yapması için de önayak olduğu bildirildi.

16 Ocak saat 20.00'de başlayacak ve 31 Ocak saat 20.00'ye kadar sürecek oylamaya, Facebook.com/merlininkazanitr ve merlininkazani.com/yilinoyunlari adreslerinden katılmak mümkün. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oyun Dünyasına Gnçtrkcll Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement