Oyuncu Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya Evlendi - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya Evlendi

Oyuncu Şebnem Bozoklu, bir süredir birlikte olduğu Hürriyet yazarı Kanat Atkaya ile dünya evine girdi. Bozoklu, bu haberi Instagram hesabından duyurdu.

23.03.2019 15:13  Güncelleme: 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Şebnem Bozoklu evlendi. Bir süredir Hürriyet yazarı Kanat Atkaya ile birlikte olan oyuncu, Instagram hesabından evlendiğini duyurdu.

"EVLENDİK"

Bozoklu, haberi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Bozoklu, kedisi ve eşiyle çektirdiği fotoğrafı "Evlendik! Mutluluğumuzu paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederiz." notuyla paylaştı.

Oyuncu Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya Evlendi

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi. Oyuncunun paylaşımını gören Şükran Ovalı, Caner Erkin, Mabel Matiz, Ezgi Mola ve Hazer Ergüçlü gibi isimler tebrik yorumları attı.

Oyuncu Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya Evlendi

KANAT ATKAYA KİMDİR?

1969 doğumlu olan Kanat Atkaya gazeteciliğe 1980'li yıllarda Hey dergisinde müzik yazıları yazarak başladı. Can Kozanoğlu ile birlikte NTV'de cuma geceleri Arka Sayfa programını sundu. Kabakulak adlı eseriyle tanındı. Halen Hürriyet gazetesinde güncel yazıları ve spor yazıları yayınlanmaktadır.

Oyuncu Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya Evlendi

Kanat Atkaya'nın; Topesto ve Riko'nun Maceraları, Köprüaltı ve Beyoğlu Hikayeleri adlı yayınlanmış hikaye kitapları ve futbol, çizgi roman, müzik üzerine de yazılı eserleri vardır. Kanat Atkaya ile meslektaşı Ezgi Başaran'ın 3 yıllık evliliği 23 Ocak 2013'te tek celsede sona ermişti.

Oyuncu Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya Evlendi

Son Dakika Magazin Oyuncu Şebnem Bozoklu ve Kanat Atkaya Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Haaa: Allah bir yastıkta kocatsın diyecemde yastıktan çok kitap var resimde 2 2 Yanıtla
  • 07 antalya: allah mesut etsin 3 0 Yanıtla
  • Fide: Niye evlilik önemli ki ? Free yasam derler sonra ay gızz evlendik bahhh ahsndaa yüsssükkk !!???!!!??? Aidiyetin hani imzaya ihtiyacı yohidi ? Bu sentetik bu uyduruk dünyada kensilerinin olanı hayat sanmak herkes birbirine meze herkes heyecan vay be iğrenclik ne kulvarlarda ne payelerin var , yanlız benim anlamadıgım şu evlilik neden önemli bunlarda A garanti nafaka b sosyal statü c artık yaslandım d seviyoruz yasıyoruz bari adı konsun ailem rezil ediyorsun bizi dediydi Yasarken kolay olmasa gerek baya efor ben yazarken kustum iyi uçuslar 1 1 Yanıtla
  • Keko: Bana ne kardeşim 0 0 Yanıtla
  • Hakkı: Allah mesut etsinde eşinle resim çekeydin babanla niye resim ekledin babası mı o 0 0 Yanıtla
  • dürbünlü: inşallah boşanırsınız 0 0 Yanıtla

Advertisement