Oyuncu şevket çoruh'a izmir'de saldırı (2) - Son Dakika
Güncel

Oyuncu şevket çoruh'a izmir'de saldırı (2)

Oyuncu şevket çoruh\'a izmir\'de saldırı (2)

OYUNCUYA SALDIRI ANLARINI ANLATTIİzmir'de, oyuncu Şevket Çoruh'un meslektaşı Murat Akkoyunlu ile birlikte gittiği restoranın önünde köpeğe eziyet ettikleri iddiasıyla sözlü uyarıda bulunduğu bir grup tarafından saldırıya uğramasının ardından olayın görgü tanığı olan restoran müdürü Erdoğan...

14.09.2019 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OYUNCUYA SALDIRI ANLARINI ANLATTI
İzmir'de, oyuncu Şevket Çoruh'un meslektaşı Murat Akkoyunlu ile birlikte gittiği restoranın önünde köpeğe eziyet ettikleri iddiasıyla sözlü uyarıda bulunduğu bir grup tarafından saldırıya uğramasının ardından olayın görgü tanığı olan restoran müdürü Erdoğan Akkoç, şöyle konuştu:
"Şevket Bey, tanıdığımız ve her zaman bizi tercih eden müşterimiz. Olay anında bir araç havlayan köpeklere karşı zik zak yaptı. Bu duruma Şevket Bey, müdahale etti. Sonrasında ise sürücü ile Şevket Bey ve yanındaki arkadaşı arasında tartışma yaşandı. Bu sırada sürücünün arkadaşlarının da müdahale etmesi üzerine olay büyüdü. Olayın bizim restoranımızla ilgisi yok ama biz de müdahale ettik, yatıştırmaya çalıştık. Yaşananlar üzücüydü."

Taylan YILDIRIM/İZMİR,


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oyuncu şevket çoruh'a izmir'de saldırı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement