Oyuncularına parkta antrenman yaptıran Mourinho: Davranışlarımın devlet protokolü ile uyumlu olmadığını kabul ediyorum - Son Dakika
Spor

Oyuncularına parkta antrenman yaptıran Mourinho: Davranışlarımın devlet protokolü ile uyumlu olmadığını kabul ediyorum

Yeni tip koronavirüs nedeniyle ülkede getirilen tedbirlere uymayıp oyuncularıyla bir parkta antrenman yaparken görüntülenen, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın teknik direktörü Jose Mourinho, hatasını kabul etti.

08.04.2020 15:50  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs tedbirlerine uymayan Jose Mourinho, hatasını kabul etti. İngiliz basınına konuşan Portekizli teknik adam, "Davranışlarımın devlet protokolü ile uyumlu olmadığını kabul ediyorum. Sadece ailemizle temas etmeliyiz. " ifadelerini kullandı.

Hükümetin tavsiyelerine herkesin uyması gerektiğini vurgulayan Mourinho, "Kahraman sağlık çalışanlarını desteklemek ve hayat kurtarmak için hepimiz üzerimize düşeni yapmak zorundayız." şeklinde görüş belirtti.

MOURİNHO VE 3 OYUNCU PARKTA İDMAN YAPARKEN GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Mourinho, Davinson Sanchez, Tanguy Ndombele ve Ryan Sessegnon ile Londra'da bulunan bir parkta antrenman yaparken görüntülenmişti.

Oyuncularına parkta antrenman yaptıran Mourinho: Davranışlarımın devlet protokolü ile uyumlu olmadığını kabul ediyorum
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Oyuncularına parkta antrenman yaptıran Mourinho: Davranışlarımın devlet protokolü ile uyumlu olmadığını kabul ediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • şamil: Yorum dahi zül dür bu davranışa.Vesselam. 1 0 Yanıtla

Advertisement