Minibüsten 3 ton kaçak akaryakıt çıktı, polis ekipleri şaşkına döndü - Son Dakika
3.Sayfa

Minibüsten 3 ton kaçak akaryakıt çıktı, polis ekipleri şaşkına döndü

İstanbul'da ekiplerin şüphe üzerine durdurdukları minibüste 3 ton kaçak mazot bulundu. Araç sürücüsüne trafik yönünden çeşitli maddelerden toplam 7 bin 581 TL idari para cezası uygulandı.

21.12.2019 09:18  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da polis ekipleri şüphe üzerine bir minibüsü durdurdu. Minibüsün kapıları açılınca polis ekipleri şaşkınlık yaşadı. Minibüsün kasasında tankların içerisinde 3 ton kaçak mazot bulundu.

EKİPLER ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURDU

Sultanbeyli'de yolda ilerleyen minibüsü şüphe üzerine durduran Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, araçta incelemelerde bulundu. Polisin yaptığı sorgulamasında minibüsün yakalaması olduğu ve icra satış şerhi konulduğu ortaya çıktı.

Minibüsten 3 ton kaçak akaryakıt çıktı, polis ekipleri şaşkına döndü

7 BİN 581 LİRA PARA CEZASI UYGULANDI

Minibüste yapılan incelemede 3 adet tank varil içinde kaçak mazot olduğu belirlendi. Faturası veya sevk irsaliyesi olmayan mazotun miktarının 3 ton olduğu tespit edildi. Araç sürücüsüne trafik yönünden çeşitli maddelerden toplam 7 bin 581 TL idari para cezası uygulandı.

Araç sürücüsü Abdulkadir B. ve yolcu Eyyüp C. isimli şahıslar gerekli işlemler için Asayiş Büro Amirliğine teslim edildi.

Minibüsten 3 ton kaçak akaryakıt çıktı, polis ekipleri şaşkına döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Minibüsten 3 ton kaçak akaryakıt çıktı, polis ekipleri şaşkına döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • takkesiz imam: sakın şüphe üzerine demeyin kimse inanmaz buna. her gün bunun gibi binlerce minibüs istanbul trafiğinde dolaşıyor. iki ihtimal var ya işin içindeki biri ihbar etti yada daha büyüğünü kurtarmak için araç sahipleri kendileri ispiyonladı. yani sonuçta olan şoföre oldu. geçmiş olsun 3 0 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Salak adamlar konvoy yapıp arkadadaki aracı korumaya almamışlar 2 0 Yanıtla
  • emre: artık ne iş be şuraya bak iyi düşünmüşler ama enayiler bi hesabı yanlış yapmış 1 0 Yanıtla

Advertisement