Pamuk Şekeri Kavgasından Yaralı Kurtulan 2 Seyyar Satıcı Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Pamuk Şekeri Kavgasından Yaralı Kurtulan 2 Seyyar Satıcı Tutuklandı

- Pamuk şekeri kavgasından yaralı kurtulan 2 seyyar satıcı tutuklandıAYDIN - Aydın'ın Germencik ilçesinde, düğünde pamuk şeker satan iki aile arasında çıkan ve 2 kişinin öldüğü bıçaklı kavgada yaralanan 2 seyyar satıcı tedavilerinin ardından tutuklandı.

02.01.2018 22:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Pamuk şekeri kavgasından yaralı kurtulan 2 seyyar satıcı tutuklandı

AYDIN - Aydın'ın Germencik ilçesinde, düğünde pamuk şeker satan iki aile arasında çıkan ve 2 kişinin öldüğü bıçaklı kavgada yaralanan 2 seyyar satıcı tedavilerinin ardından tutuklandı.

Germencik ilçesinde bağlı Bozköy Mahallesi'nde devam eden bir düğün sırasında pamuk şekeri satışı yapan iki seyyar satıcı aile arasında fiyat anlaşmazlığı yüzünden çıkan bıçaklı kavgada yaralanan Güven Gökbel'in Aydın Devlet Hastanesi'ndeki, Toprak Yelkıran'ın ise Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavileri tamamlandı. Tedavilerinin ardından gözaltına alınan Gökbel ve Yelkıran, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının tamamlanmasının ardından Germencik Adliyesine sevk edildi. İki zanlı da çıkarıldıkları mahkeme tarafından 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak ceza evine konuldu.

Olayın geçmişi

Germencik ilçesinde bağlı Bozköy Mahallesinde 23 Aralık günü meydana gelen olayda, damat Muhammet Akkan ile gelin Burcu Bayraktar'ın düğün eğlencenin devam ettiği kız evine şeker satmaya gelen Cihangir Yelkıran ve oğlu Toprak Yelkıran ile aynı yerde şeker satan Nedim Gökbel ve kardeşi Güven Gökbel arasında tartışma çıktı. Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu Nedim Gökbel ve Cihangir Yelkıran hayatlarını kaybetmiş; Güven Gökbel ve Toprak Yelkıran ise yaralanmıştı.

Pamuk Şekeri Kavgasından Yaralı Kurtulan 2 Seyyar Satıcı Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Pamuk Şekeri Kavgasından Yaralı Kurtulan 2 Seyyar Satıcı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement