Pancu, Olay Röportajı Yalanladı! - Son Dakika
Spor

Pancu, Olay Röportajı Yalanladı!

Pancu, Olay Röportajı Yalanladı!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Pancu, kaleci Oscar Cordoba hakkında söylediği iddia edilen sözler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

21.01.2014 16:00

Beşiktaş'ın 17 Nisan 2005 tarihinde Fenerbahçe'yi Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 4-3 yendiği maçta Oscar Cordoba'nın atılmasının ardından kaleye geçen Daniel Pancu, tarihe geçen maçla ilgili bir kez daha konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi'nde çıkan röportajında "Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki 4-3 kazandığımız maçta kalecimiz Cordoba kırmızı kart gördü. Kaleye geçmek bana kaldı. Kırmızı kart gören kaleci Cordoba son 10 dakikayı oynamak istemedi. Kendisini oyundan attırmak için şaibeli kırmızı kart gördü. Cordoba o hareketi ile takıma ihanet etti" şeklinde konuştuğu belirtilen Pancu, Fenerbahçe TV'ye bu konu hakkında konuştu.

Cordoba ile oda arkadaşı olduğunu ve Kolombiyalı kalecinin çok karakterli bir insan olduğunu belirten Rumen futbolcu, röportaj sırasında bu açıklamaları yapmadığını dile getirdi.

Öncelikle Romanya ve Türkiye arasında bir kıyaslama yapan Pancu, "Türkiye ile Romanya arasında büyük farklar var. Finansal olarak Türk takımları daha güçlü. Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımlarının final oynayabileceğini düşünüyorum. Türkiye'yi seviyorum. Benim ikinci evim olduğunu düşünüyorum, bir gün geri döneceğim" dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Pancu, Olay Röportajı Yalanladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement