Patron Mutlu Son İstiyor" Filminin Galası Antalya'da Yapıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Patron Mutlu Son İstiyor" Filminin Galası Antalya'da Yapıldı

Patron Mutlu Son İstiyor" Filminin Galası Antalya\'da Yapıldı

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı, Kıvanç Baruönü'nün yönettiği filmin galasında, ünlü oyuncular Tolga Çevik ve Ezgi Mola sinemaseverlerle bir araya geldi.

04.01.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı, Kıvanç Baruönü'nün yönettiği "Patron Mutlu Son İstiyor" filminin galası, ünlü oyuncular Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın katılımıyla Antalya'da yapıldı.

Özdilek Park Alışveriş Merkezi'ndeki Cinetime Sineması'ndaki galaya, oyuncular Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu ile yönetmen Baruönü katıldı. Yönetmen ve oyuncular, filmin gösteriminden önce sinema salonuna girerek izleyicileri selamladı.

Daha sonra salondan çıkarak gazetecilerin sorularını yanıtlayan filmin başrol oyuncusu Tolga Çevik, filmin insanların alışık olmadığı bir şekilde cuma günü yerine çarşamba günü vizyona girdiğine dikkati çekti. Bu nedenle seyircilerin yavaş yavaş sinema salonlarına toplanmaya başladığını anlatan Çevik, "Her geçen gün giderek seyirci sayısı artacak bir film. Antalya'da 3 günde iki defa izleyenler olduğunu öğrendik. Bu bizi çok mutlu etti. Film kendi yolunu buldu ve ilerliyor. Umarım daha güzel olacak" dedi.

Ezgi Mola ise filmden güzel tepkiler aldıklarını söyledi. Filmin tanıtımı için Avrupa turuna çıkacaklarını belirten Mola, Tolga Çevik ile bir televizyon kanalında yayınlanan "Arkadaşım Hoşgeldin" adlı programda da birlikte çalışacaklarını kaydetti.

Çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirilen filmde, Tolga Çevik ve Ezgi Mola'ya Murat Başoğlu, Erkan Can, Ersin Korkut, Ayşenur Yazıcı ve Nusret Çetiner eşlik ediyor. Filmde bir senaryo yazarının, patronunun siparişi üzerine mutlu son ile biten bir aşk hikayesi yazması sırasında yaşadıkları anlatılıyor. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Patron Mutlu Son İstiyor' Filminin Galası Antalya'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement