Petr Cech'in Ocak Ayında Roma'ya Transfer Olacağı İddia Edildi - Son Dakika
Spor

Petr Cech'in Ocak Ayında Roma'ya Transfer Olacağı İddia Edildi

Dailymail'in haberine göre Petr Cech, ara transfer döneminde 7 milyon Sterlin karşılığında Roma'ya transfer olacak.

03.12.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Thibaut Courtois'in gelmesiyle kendini yedek kulübesinde bulan 32 yaşındaki Çek kaleci Petr Cech'in Ocak ayında takımdan ayrılacağı iddia edildi.

İngiltere'nin önemli haber kaynaklarından Dailymail, yıldız file bekçisinin İtalya'nın köklü ekiplerinden Roma'nın yolunu tutacağını iddia etti. Daha önce Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından takibe alınan Çek yıldız, Jose Mourinho'nun kendisini ısrarla bırakmaması nedeniyle gelen teklifleri kabul etmemişti.

Geçtiğimiz ay Cech ile ilgili konuşan Mourinho, "Petr şu an bizim kalecimiz ve daha 2 yıl sözleşmesi var. O harika bir profesyonel. Söz konusu herhangi bir transfer teklifinde öncelikli olarak kulübün çıkarlarını koruyacaktır. Petr kapımı çaldı ve bana kendisine gelen önerileri değerlendirmek istediğini söyledi. Gerçek bu. Daha fazlasını söyleyemem" demişti.

Cech'in menajerinin ise Roma'ya transfer konusunda, İtalyan ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselip yükselmemesini beklemek istediği öğrenildi. Bu arada Roma, Petr Cech için Chelsea'ye 7 milyon Sterlin'lik bir öneride bulundu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Petr Cech'in Ocak Ayında Roma'ya Transfer Olacağı İddia Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement