Fenerbahçe'yle Anlaşan Phillip Cocu: Çok Heyecanlıyım - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'yle Anlaşan Phillip Cocu: Çok Heyecanlıyım

Fenerbahçe'yle anlaşan Hollandalı teknik adam Phillip Cocu, "Fenerbahçe harika bir kulüp, Ali Koç ve Damien Comolli'nin bana anlattığı vizyon, fikirler çok ümit verici." dedi.

22.06.2018 13:13  Güncelleme: 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu. Kanarya, son olarak Hollanda ekiplerinden PSV Eindhoven'ın başında bulunan Phillip Cocu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Cocu, "Kulübün yakın gelecek için hazırladığı planlardan çok etkilendiğimi söylemeliyim. Fenerbahçe harika bir kulüp, Ali Koç ve Damien Comolli'nin bana anlattığı vizyon, fikirler çok ümit verici. Böyle önemli bir kulübün parçası olmaktan gurur duyuyorum. Oyuncularla çalışmayı ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarlarımızın önünde takımımıza liderlik etmeyi dört gözle bekliyorum. Bu yolculuğa başlamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'yle Anlaşan Phillip Cocu: Çok Heyecanlıyım

ALİ KOÇ: COCU, ADAYLARIN BAŞINDA GELİYORDU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise Cocu ile sözleşme imzalanmasının ardından, "1 yılı aşkın bir süredir, Sportif Direktörümüz Damien Comolli kendisine verilen vizyon ve hedefler çerçevesinde araştırmalarını sürdürüyordu. Yapılan araştırma kapsamında Phillip Cocu öne çıkan adayların başında geliyordu. Teknik Direktör kriterlerimiz arasında, Phillip Cocu'da öne çıkan özellikler heyecan verici atağa dayalı bir futbol stili, birlikte çalıştığı oyuncuların performansını geliştirme özelliği, münferit oyuncuların performansından ziyade takım performansına verdiği öncelik, bugüne kadar yaptığı çalışmalar içerisinde altyapılara verdiği önem, saha içi ve saha dışındaki güçlü liderlik yapısı ve bütün bunlarla birlikte, PSV'de çalıştığı süre içerisinde 4 yılda 3 şampiyonluk elde etmesiydi. Phillip Cocu'nun hem Fenerbahçe camiasına hem de Türk Futbolu'na hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'yle Anlaşan Phillip Cocu: Çok Heyecanlıyım

Phillip Cocu, sarı-lacivertlilerle çalışmalara, takımın sezon öncesi hazırlık kampı için toplanacağı 28 Haziran Perşembe günü Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde başlayacak.

Fenerbahçe\'yle Anlaşan Phillip Cocu: Çok Heyecanlıyım
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'yle Anlaşan Phillip Cocu: Çok Heyecanlıyım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Şampiyon : Yakışıklı çocuklar Koç ve Cocu. Lakin burası Türkiye, Çirkin kralların (terim ve güneş) yeri. 6 8 Yanıtla
  • Cococo: O kadar parayı ben alsam bende heyacanlanirim sezon biran önce açıldım Euro lar hesaba yatsın diye. Yemiyenin malını yerler:))) 6 8 Yanıtla
  • fatih44: Dönerburger dönerin alamanya görmüşü. Buda aykutburger. Aykutun Hollanda görmüşü. 1 10 Yanıtla
  • çarşı34: aykutu çok arayacaksınız umarım aramazsınız 3 2 Yanıtla
  • Fatih: Simdiden cocusu cikti:) 2 3 Yanıtla
  • Ertaç Eser: Her duyduğuna inanma Cocu 2 hafta maç kaybet bu sefer Ajax tasın. 0 3 Yanıtla
  • 2323: mazin kaç günlük senin 0 2 Yanıtla
  • Hz.Şaban: Çoçuklar Hababam sınıfına müfettiş gelmiş :) 0 1 Yanıtla
  • benimadimcemil: haydi hayirlisi cocu 0 0 Yanıtla
  • HİSSETMEKİSTİYORUM: Çok iyi para 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement