Plaj Güzelleri - Son Dakika
Magazin

Plaj Güzelleri

Plaj Güzelleri

Yavaş yavaş deniz sezonu açılırken Amerikan US dergisi, plajların en yakışıklı erkeklerini seçti.

15.05.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KELLAN LUTZ

1985 doğumlu oyuncu-manken Kellan Lutz, son dönemde yıldızı parlayan isimler arasında yer alıyor. 'Twilight' serisinde 'Emmett Cullen' rolünü üstlendikten sonra yıldızı parlayan Lutz, plajların en iyi vücutlarından birine sahip.

AUSTIN BUTLER

1991 doğumlu oyuncu Austin Butler, Türkiye'de de yayınlanan 'The Carrie Diaries'de oynuyor. Seksi oyuncu Vanessa Hudgens'ın sevgilisi olarak da magazin basınında sık sık yer alan Butler, modellik ve dansçılık da yapıyor.

PATRICK SCHWARZENEGGER

Arnold Schwarzenegger'in 1993 doğumlu oğlu Patrick de şimdiden Hollywood'un en seksi erkekleri arasında gösteriliyor. Bir yandan oyunculuk, bir yandan da mankenlik kariyerini başarıyla yürüten Patrick, babası gibi vücut çalışmaları yapıyor.

JUSTIN BIEBER

1994 doğumlu şarkıcı Justin Bieber, üstsüz fotoğraflarının yayınlanmasının ardından Hollywood'un en seksi erkekleri arasına katılmış oldu. Yakışıklı şarkıcı Bieber, özel antrenör eşliğinde spor yapmasının vücudunun bu kadar şekilli olmasında etkili olduğunu söylüyor.

TYSON BECKFORD

1970 doğumlu oyuncumanken Tyson Beckford, plajların en güzel vücutlu erkeklerinden... Beckford, ilk gençlik yıllarından beri spor yaptığı için düzgün bir fiziğe sahip olduğunu söylüyor.

SEAN LOWE

TV kariyeri, reality show'lar ile başlayan 1983 doğumlu Sean Lowe, yakışıklılığı ve iddialı fiziğiyle kısa sürede Hollywood yapımcılarının dikkatini çekti. Lowe, her gün özel antrenörü eşliğinde düzenli olarak spor yaptığını söylüyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Plaj Güzelleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement