Plates'i Engelliler de Yapar - Son Dakika
Yerel

Plates'i Engelliler de Yapar

Down Sendromlu 11 yaşındaki Umut Şahin, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali’nde KO-MEK usta öğreticilerinin sunduğu Plates gösterisine katıldı.

24.04.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Down Sendromlu 11 yaşındaki Umut Şahin, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali'nde KO-MEK usta öğreticilerinin sunduğu Plates gösterisine katıldı. Diğer çocuklarla tarif edilen hareketleri başarı ile yapan Umut'un sevinci görülmeye değerdi.

23 Nisan Uluslar arası Çocuk Festivali birbirinden ilginç görüntülere sahne oluyor. Performans Sahnesi alanında KO-MEK ile Plates gösterisi de bu sahnelerden birisi oldu. KO-MEK usta öğreticileri tarafından sunulan gösteride sahneye çıkan down sendromlu Umut Şahin sporla engellerin aşılacağı gözler önüne serildi.

Kuvayi Milliye İlkokulu özel alt sınıf öğrencisi olan 11 yaşındaki Umut, verilen hareketleri yaparken oluşturduğu mutluluk renkli görüntüler oluşturdu. KO-MEK usta öğreticileri platesin engelliler için çok faydalı olduğunu dile getirdi. El-kol koordinasyonunun plates ile sağlanabildiğini ifade eden usta öğreticiler, engellilerin kaslarının gelişmesinde ve sosyalleşmesinde de önemli rol oynadığının altını çizdi.

(İÇ)

FOTO/ DOWN SENDROMLU 11 YAŞINDAKİ UMUT ŞAHİN, 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ'NDE KO-MEK USTA ÖĞRETİCİLERİNİN SUNDUĞU PLATES GÖSTERİSİNE KATILDI. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Plates'i Engelliler de Yapar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement