Point Bornova'da Dolu Dolu Haftasonu - Son Dakika
Güncel

Point Bornova'da Dolu Dolu Haftasonu

Point Bornova İzmir halkına keyifli haftasonları yaşatmaya devam ediyor.

04.12.2015 14:07

Point Talks, bu haftasonu Buse Terim, sağlıklı yaşam konusunda öncü isimlerden oyuncu Ayşe Tolga ve Türkiye eski güzeli Pınar Tezcan'ı ağırlayacak. Cumartesi akşamı ise Koray Candemir akustik performansı ile İzmirlilerle buluşacak.

Kültür-sanat, eğlence, müzik, alışveriş ve modanın buluşma noktası olma iddiasıyla yola çıkan Point Bornova AVM'nin etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. 1 milyar TL yatırım değeri ile Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın İzmir'e kazandırdığı Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi eğlencenin buluşma merkezi olmayı sürdürüyor.

Kasım ayının son haftasında moda camiasının fark yaratan isimlerinden Deniz Berdan ve ünlü beslenme uzmanı Şeyda Coşkun'u ağırlayan "Point Talks", 5 Aralık'ta ünlü modacı Buse Terim'i, 6 Aralık'ta sağlıklı yaşamın öncü isimlerinden oyuncu Ayşe Tolga'yı ve Türkiye eski güzeli Pınar Tezcan'ı İzmirlilerle bir araya getirecek.

5 Aralık Cumartesi günü ise Koray Candemir akustik performansı ile, saat 20.00'de ana giriş alanında sevilen şarkılarını İzmirliler için seslendirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Point Bornova'da Dolu Dolu Haftasonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement