Mahalle sakinlerinin şikayet ettiği şizofren hastası, polis ekiplerine motorlu testereyle direndi - Son Dakika
3.Sayfa

Mahalle sakinlerinin şikayet ettiği şizofren hastası, polis ekiplerine motorlu testereyle direndi

Bursa'da şizofren hastası olan madde bağımlısı Özgür Uğur D., mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine evine gelen polislere motorlu testereyle direndi. Yaklaşık olarak 1 saat süren direnişin ardından elindeki motorlu testerenin benzini bitince kapıyı açmaya ikna edilen madde bağımlısı genç, yapılan sakinleştiricinin ardından hastaneye kaldırıldı. Amcası olduğu iddia edilen şahıs ise kendisine "Ya o beni öldürecek ya da ben onu. Bıktık artık" sözleriyle tepki gösterdi.

05.04.2021 13:04  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da şizofreni hastası ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen Özgür Uğur D.'den şikayetçi olan mahalle sakinleri polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar sonrası sokağa gelen ekipler şahısla görüşmek istedi. İkametin kapısına gelen polis ekiplerinin üzerine babasına ait olan motorlu testereyle yürüyen Özgür Uğur D., ekiplerin kapıdan uzaklaşmasından sonra kendisini eve kilitledi.

Mahalle sakinlerinin şikayet ettiği şizofren hastası polis ekiplerine motorlu testereyle direndi

1 SAATLİK DİRENİŞ TESTERENİN BENZİNİN BİTMESİYLE SONA ERDİ

İkna çabalarına cevap vermeyen genç, testereyle evin belirli noktalarına zarar vererek polis ekiplerinin gitmelerini istedi. İkna edilemeyen şahıs için olay yerine çok sayıda takviye ekip yönlendirilirken itfaiye ve sağlık ekipleri de tedbir amaçlı hazır bulunduruldu. Polis ekipleri kendilerini korumak için binanın metal bahçe kapısını sökerek 3. kata taşıdı. Yaklaşık olarak 1 saat süren direnişin ardından Özgür Uğur D.'nin elindeki motorlu testerenin benzini bitince kapıyı açmaya ikna edildi.

Mahalle sakinlerinin şikayet ettiği şizofren hastası polis ekiplerine motorlu testereyle direndi

"KAPIMA DAYANIP PATLATIYOR, HEP BİR KAVGA GÜRÜLTÜ"

Polis ekiplerinin Özgür Uğur D.'yi ambulansa bindirmesinin ardından amcası olduğu iddia edilen şahıs sokakta, "Ya o beni öldürecek yada ben onu. Bıktık artık. İstemiyoruz bu mahallede onu. Kapıma dayanıp patlatıyor. Hep bir kavga gürültü" diyerek tepki gösterdi. Öte yandan olay yerindeki basın mensuplarının kendisini çektiğini fark eden amca gazetecilere hakaret ve küfürler yağdırdı. Öfkeli amcayı mahalle sakinleri ve polisler sakinleştirdi.

Mahalle sakinlerinin şikayet ettiği şizofren hastası polis ekiplerine motorlu testereyle direndi

HASTANEYE KALDIRILDI

Polis ekiplerinin çelik yelek ve kalkanlarla müdahale edip ambulansa bindirdiği Özgür Uğur D., yapılan sakinleştiricinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Mahalle sakinlerinin şikayet ettiği şizofren hastası, polis ekiplerine motorlu testereyle direndi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mahalle sakinlerinin şikayet ettiği şizofren hastası, polis ekiplerine motorlu testereyle direndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ahmet özkurt: cenabı allah şafi ismiyle şifa versin gerçekten çok zor bir durum 15 0 Yanıtla
  • murat: Ölüsü olan bir gün, delisi olan hergün ağlar 8 0 Yanıtla
  • deli: annesi öldü ağlamadı, abisi ve kız kardeşi evi terk etti. babası adam değil. uğur özgür dindar. 6 0 Yanıtla
  • DADAŞIM: DEVLET BU İNSANA SAHİP ÇIKSIN YOKSA BIRAKIRSA DAHA KÖTÜ OLUR ÖNCEVSAGLIGINI SONRA İŞ VERSİN UGRASIDA BULUNSUN 5 0 Yanıtla

Advertisement