Poyraz Karayel'den Heyecan Dolu Yeni Fragman - Son Dakika
Magazin

Poyraz Karayel'den Heyecan Dolu Yeni Fragman

Poyraz Karayel 67. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu yeni bölümüyle Poyraz Karayel'de neler olacak? İşte merak edilenler...

03.11.2016 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı Poyraz Karayel, 66. bölümüyle dün akşam ekranlardaydı. Sayguner evindeki gizli görevine başlayan Poyraz'ın bu durumundan Ayşegül ve Bahri hoşlanmaz. Bahri, Poyraz'ın peşine düşer ve onun neler çevirdiğini bulmaya çalışır. Meltem'in sağlığından endişe eden Zülfikar onu hastaneden kaçırmayı planlar. Taşkafa ile bir kaçırma planı yaparlar ancak onları bir sürpriz beklemektedir. Gazeteci Taner'in peşinde olan Poyraz'ın yolu hiç umulmadık biriyle karşılaşır. Bu karşılaşma Poyraz ve Ayşegül'ü derinden sarsar. Poyraz Karayel, heyecan dolu 66. bölümünde reyting sıralamasında 6. sıradaydı.

POYRAZ KARAYEL 67. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel'in 67. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Ayşegül ve Poyraz'ın birbirlerine yakınlaştıkları görüldü. Ayşegül ve Poyraz arasındaki buzlar eriyecek mi? Bahri ve Poyraz arasında neler konuşulacak? Tüm bu merak edilenlerle Poyraz Karayel, 9 Kasım akşamı Kanal D'de izleyicileriyle buluşacak.

Poyraz Karayel\'den Heyecan Dolu Yeni Fragman
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Poyraz Karayel'den Heyecan Dolu Yeni Fragman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement