Raisavanessa, ilk kez New York Moda Haftası'nda - Son Dakika
Güncel

Raisavanessa, ilk kez New York Moda Haftası'nda

Raisavanessa, ilk kez New York Moda Haftası\'nda

Başarısını uluslararası platforma taşıyan Raisa&Vanessa, 8 Eylül Pazar günü New York Moda Haftası kapsamında gerçekleştireceği defile ile yeni koleksiyonunu sergileyecek.

27.08.2019 09:51  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin kültürel zenginliğini, uluslararası moda standartları ile birleştirerek sıra dışı bir marka yaratan Raisa&Vanessa, 2020 İlkbahar Yaz koleksiyonu The Lambada'yı, ilk kez New York Moda Haftası resmi takvimi içerisinde Spring Studios' da gerçekleştireceği defile ile sunuyor.

MODAYI SANATSAL BİR FORMLA SUNUYOR

Güçlü kadını sıra dışı tasarımlarla buluşturan Raisa&Vanessa, SS20 "The Lambada" koleksiyonu, 80'li yılların sonunda Brezilya'da yayılan bir dans türünden ilham alıyor. Broadway'den Hollywood'a yaşanan lambada dans çılgınlığı, disko geceleri, ilham veren filmler, kayıtlar koleksiyona ve parçalara göndermeler yapıyor. Koleksiyon dansı ve modayı sanatsal bir formla sunuyor. 50 look tasarımın sergileneceği koleksiyonda, özel dokulu kumaşların hayat verdiği tasarımlar feminen ve seksapeli yüksek kalıplarla birleşiyor.

Raisavanessa, ilk kez New York Moda Haftası'nda

Defilenin set ve show direktörlüğünü ''Uğurhan Akdeniz Special Events & Fashion Shows'' üstlenirken, makyaj Maybelline New York artistleri tarafından gerçekleştirilecek.

Raisavanessa, ilk kez New York Moda Haftası'nda
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Raisavanessa, ilk kez New York Moda Haftası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement