Ramazan Şenlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan Şenlikleri Devam Ediyor

Denizli Belediyesi'nin, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nda hazırladığı ücretsiz Ramazan Şenlikleri devam ediyor.

24.07.2012 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7'den 70'e binlerce kişi, Ramazan Şenlikleri'ne yoğun ilgi göstererek her gün şenlik alanını tıklım tıklım dolduruyor.

İncilipınar ve Adalet Parkı'nda düzenlenen Ramazan ayı şenliklerine, ilgi her geçen gün artıyor. Nostalji özlemini çeken ve o eski dönemlerde kalan unutulmaya yüz tutmuş Ramazan Ayı eğlencesini yaşamak isteyenler her iki parka da akın ediyor.

İncilipınar Parkı'ndaki şenlik alanında, çocuklar çocuk olmanın tadını varırken büyükler de hem hoş vakit geçiriyor hem de belediyenin düzenlediği ücretsiz etkinliklere katılıyor. Parktaki etkinliklerde, Oğuzhan Mehteran ve Semazen Grubu ilk gün sahne aldı. Diğer günlerde ise Ozan Nihat, Aşık Sübhan Dereli ve Aşık Selahattin Kazanoğlu'nun katıldığı Aşıklarla Gönül Sohbetleri düzenlendi. Aşıklar sazıyla sözüyle Ramazan şenliklerine ayrı bir renk kattı. 3. gün ise Konya Semazen Grubu, tasavvuf musikisi eşliğinde semah gösterilerini sundu. Denizli Belediyesi Konservatuvarı sanatçılarından Yeşim Dağlı da, Türk Halk Müziği konseri verdi. İzleyenler uzun süre unutamayacakları güzellikte bir konser yaşadı.

Adalet Parkı'ndaki şenliklerde ise ilk gün Destan Gülistan ekibi sahne aldı. Diğer günlerde ise Aşıklarla Gönül Sohbetleri'ne Adalet Parkı'nda devam edildi. Oğuzhan Mehteran ve Semazen Grubu'nun gösterileri ise büyük beğeni topladı.

Denizli Belediyesi'nin düzenlediği ve Ramazan Bayramı'na kadar sürecek etkinliklerde, Mustafa Caymaz, Hakan Eyiden, Özgür Doğan, Sadi Cesuroğlu, Ahmet Özhan, Efe, Ümit Bulut Pınar Bulut, İsmail Barkan, Grup Elmaskalem, Grup Anadolu, Emin Ayaz, Erkan Mutlu'nun konserleri de yer alıyor. Şenliklerde ayrıca, İkbal Gürpınar, Bedirhan Gökçe, Reha Yeprem ve İbrahim Sadri'nin de şiir dinletileri yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Şenlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement