Red Hot Chili Peppers Konseri Canlı Yayınla Red Bull Tv'de - Son Dakika
Güncel

Red Hot Chili Peppers Konseri Canlı Yayınla Red Bull Tv'de

Red Bull TV'de Primavera Sound yayını ile başlayan festival sezonu Bonnaroo Müzik ve Sanat Festivali ile devam ediyor.

16.06.2017 11:31

Dünyaca ünlü grupların sahne alacağı festivalde Red Bull TV'nin yayınlayacağı konserler arasında Red Hot Chili Peppers da var. 10 Haziran Cumartesi sabahı grubun canlı performansı www.redbull.tv adresinden izlenebilecek.

Bu yıl 16'ıncısı gerçekleşecek olan Bonnaroo Müzik ve Sanat Festivali 8-11 Haziran tarihleri arasında Red Bull TV'den canlı olarak yayınlanıyor. Amerika'nın Tennessee bölgesindeki Manchester şehrinde düzenlenen festivale yaklaşık 80 bin müzik severin katılması bekleniyor.

Festivalde; U2, Red Hot Chili Peppers, The Weeknd, Chance The Rapper, Major Lazer, me, Lord, The XX, Travis, Scott, Cage The Elephant, Marshmello ve TheHedan and the Heart gibi dünyaca ünlü müzisyenler sahne alacak ve bu müzisyenlerin önemli bir kısmı Red Bull TV yayınında olacak.

Festivalin öne çıkan gruplarından Red Hot Chili Peppers'ın performansı 10 Haziran Cumartesi günü Türkiye saati ile 07.15'te izlenebilecek. Grubun konserini sonrasında on demand olarak da takip etmek mümkün olacak. www.redbull.tv/bonnaroo adresinden canlı sahne performansları, kulis röportajları ve konser tekrarları izlenebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Red Hot Chili Peppers Konseri Canlı Yayınla Red Bull Tv'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement