Rektör Gökbel, Fakültelerinin Akademik Kuruluna Katıldı - Son Dakika
Yerel

Rektör Gökbel, Fakültelerinin Akademik Kuruluna Katıldı

Rektör Gökbel, Fakültelerinin Akademik Kuruluna Katıldı

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Turizm Fakültesi'nin akademik kurul toplantılarına katılan Rektör Prof.Dr.Hakkı Gökbel, üniversitenin gündemine ilişkin öğretim üyelerine bilgi verdi ve akademisyenlerin sorularını yanıtladı.

10.10.2013 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Turizm Fakültesi'nin akademik kurul toplantılarına katılan Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, üniversitenin gündemine ilişkin öğretim üyelerine bilgi verdi ve akademisyenlerin sorularını yanıtladı.

Toplantılara Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel'in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Prof. Dr. Mustafa Şahin de katıldı. Tüm fakültelerin akademik kurul toplantılarına katılmaya özen gösterdiğini belirten Rektör Prof. Dr. Gökbel, "Bu toplantılar gerek fakültelerimizin gerekse üniversitemizin gelişimi açısından son derece önemli. Diğer birçok fakültemiz gibi Tıp ve Turizm Fakültelerimiz de üniversitemizin uluslararasılaşmasında son derece önemli bir yere sahip" dedi.

Selçuk Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı ile Başhekim Doç. Dr. Yaşar Şen ise fakülte ve hastane bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Doç. Dr. Yaşar Şen, yeni bir hastane olmalarına karşın, hasta sayılarının her geçen yıl önemli oranda arttığını, Selçuk Tıp Fakültesi Hastanesi'nin artık çevre il ve ilçelere de hizmet verdiğini söyledi.

Turizm Fakültesi'nin akademik kuruluna da katılan Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, burada akademisyenlerle bir araya gelerek turizm sektörü ve üniversitenin sektöre ilişkin katkılarının neler olabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundu. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Çukurçayır, fakülte olarak planladıkları projelere ilişkin Rektör Gökbel'e bilgi verdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Gökbel, Fakültelerinin Akademik Kuruluna Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement