Renaissance İstanbul Bosphorus'ta Bu Pazar Sudoku Var - Son Dakika
Güncel

Renaissance İstanbul Bosphorus'ta Bu Pazar Sudoku Var

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'in Türk Beyin Takımı işbirliği ile her Pazar düzenlediği "Smart Brunch"ın bu haftaki oyunu "sudoku".

14.11.2013 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, zeka oyunları kültürünü daha geniş kitlelere yaymak amacıyla birçok faaliyet yürüten Türk Beyin Takımı (TBT) işbirliğiyle her Pazar 'Smart Brunch' düzenliyor. Her hafta farklı oyunların oynatıldığı Smart Brunch'ta çocuklar bu hafta Türk Beyin Takımı'nın deneyimli ekibi ile birlikte sudoku oynayacak. Şekillerle, renklerle ve rakamlarla oynanılacak sudoku, çocukların hatırlama, anlama, uygulama ve karar verme becerilerini geliştirmesine yardımcı oluyor.

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'de her pazar 11:00 - 14:30 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinliklerde büyüklere sunulan enfes brunch menüsünün yanı sıra miniklere özel sürpriz lezzetler de var.

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'in Smart Club brunch'ı kişi başı 69 TL. Brunch, 6 yaşına kadar çocuklar için ücretsiz, 7-12 yaş aralığındakiler için ise %50 indirimli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Renaissance İstanbul Bosphorus'ta Bu Pazar Sudoku Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement