Renault, İmalatçı Firmalarını Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Renault, İmalatçı Firmalarını Ödüllendirdi

Renault, İmalatçı Firmalarını Ödüllendirdi

Renault, Kalite, İnovasyon ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorilerinde, aralarında bir Türk firmasının da bulunduğu 12 imalatçısına ödül verdi

27.06.2013 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Renault, Kalite, İnovasyon ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorilerinde, aralarında bir Türk firmasının da bulunduğu 12 imalatçısına ödül verdi.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Renault'nun Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Carlos Tavares ile Renault- Nissan Satın Alma Organizasyonu (RNPO) Üst Yöneticisi (CEO) ve Satınalma Direktörü Christian Vandenhende, aralarında bir Türk firmasının da bulunduğu 12 imalatçıyı ödüllendirdi.

Firmaların büyüklüklerinden, menşe ülkelerinden ve faaliyet alanlarından bağımsız olarak dağıtılan ödüller, 2012 verilerine göre Kalite, İnovasyon ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) alanlarında Renault'nun öncelikleri göz önüne alınarak sahiplerini buldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Carlos Tavares, performansın ancak üreticiler ve tedarikçi firmalar arasındaki güven üzerine kurulu uzun soluklu bir ilişkinin meyvesi olarak elde edilebileceğini belirterek, "Son yıllarda Renault, tedarikçi firmaları ile olan ilişki biçimini güçlendirmek suretiyle bu firmalarla gerçek anlamda ortaklıklar oluşturmuştur. Kalite, İnovasyon ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk bu ilişkinin üç temel direğidir" ifadelerini kullandı.

Christian Vandenhende ise kalıcı ve sürdürülebilir iş ortaklıkları oluşturmak için üstün performans gösteren imalatçıların bu ödüller yoluyla takdir edilmesinin ve mükafatlandırılmasının önem arz ettiğini ve bu üç ilkeye bağlılığın işbirliklerini güçlendirmeye yardımcı olacağını kaydetti.

Ödüller

Kalite kategorisinde ödül kazanan firmalar Faital (hoparlör), Sanden Corporation (kompresör), Axson France SAS (yalıtım ve sızdırmazlık malzemeleri), Gris Decoupage (bilyalı rulmanlar), Componente Auto SA (viraj demirleri), Denso Manufacturing Argentina SA (klima sistemleri), Hanjoo Metal CO (jantlar) oldu. BorgWarner şirketi de kalite kategorisinde özel ödüle layık görüldü.

Bu yılki İnovasyon Ödülü R-Link teknolojisini geliştiren ATOS firmasına verilirken, Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinde ise Borda Viva firması otoparklarda bekletilen yeni araçları doluya karşı koruyucu file üretimi için, cam ve güvenlik yapıştırıcıları üreten The Dow Chemical Company sürdürülebilir geliştirme konusunda elde edilen sonuçlar için, eksantrik mil üreten Estaş ise Sivas'taki fabrikasında sosyal ve çevresel kriterlerle ilgili yaptığı çalışmalar için ödül almaya hak kazandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Renault, İmalatçı Firmalarını Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement