'Revenge''de Büyük Sırlar Ortaya Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

'Revenge''de Büyük Sırlar Ortaya Çıkıyor

\'Revenge\'\'de Büyük Sırlar Ortaya Çıkıyor

'Revenge', 18. bölümüyle 3 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'da D-Smart 19. Kanal Dizi Smart ve Dizi Smart HD'de diziseverlerle buluşuyor.

02.05.2013 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YALANLAR AYRILIKLAR GETİRİYOR

Bu sene tüm dünyada çok sayıda izleyici tarafından takip edilen 'Revenge', 18. bölümüyle 3 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'da D-Smart 19. Kanal Dizi Smart ve Dizi Smart HD'de diziseverlerle buluşuyor. Bölümün tekrarı ise 5 Mayıs Pazar saat 20.00'da yine Dizi Smart ve Dizi Smart HD'de izleyicilerle buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart'ta ekrana gelen orijinal diziler ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan 'İntikam' dizisinin orijinali olan 'Revenge', Dizi Smart ve HD kalitesiyle Dizi Smart HD'de her hafta çarpıcı gelişmelerle ekrana geliyor.

Başrollerini "We Were Soldiers" ve "Twelve Monkeys" gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Madeleine Stowe ve "Brothers and Sisters" dizisinin sevilen oyuncusu Emily VanCamp'ın paylaştığı Revenge'in bu hafta yayınlanacak 18. bölümünde önemli bilgiler gün ışığına çıkıyor; Emily sonunda babasının katilini öğreniyor. Bölümün bir diğer önemli gelişmesi ise Declan ve Charlotte arasında yaşanıyor: Declan'ın tanıklığı Charlotte'un yalancı çıkmasına sebep oluyor ve ikisinin arasındaki ilişki bitiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Revenge''de Büyük Sırlar Ortaya Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement