Revenge'de Emily'nin İntikam Ateşi Hamptons'u Yangın Yerine Çeviriyor - Son Dakika
Güncel

Revenge'de Emily'nin İntikam Ateşi Hamptons'u Yangın Yerine Çeviriyor

Revenge\'de Emily\'nin İntikam Ateşi Hamptons\'u Yangın Yerine Çeviriyor

'Revenge', 16. bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da D-Smart 19. Kanal Dizi Smart ve Dizi Smart HD'de diziseverlerle buluşuyor.

18.04.2013 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezonun dünyada en çok takip edilen dizilerinden 'Revenge', 16. bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da D-Smart 19. Kanal Dizi Smart ve Dizi Smart HD'de diziseverlerle buluşuyor. Bölümün tekrarı ise 21 Nisan Pazar saat 20.00'da yine Dizi Smart ve Dizi Smart HD'de izleyicilerle buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart'ta ekrana gelen orijinal diziler ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan 'İntikam' dizisinin orijinali olan 'Revenge', Dizi Smart ve HD kalitesiyle Dizi Smart HD'de her hafta çarpıcı gelişmelerle ekrana geliyor.

Başrollerini "We Were Soldiers" ve "Twelve Monkeys" gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Madeleine Stowe ve "Brothers and Sisters" dizisinin sevilen oyuncusu Emily VanCamp'ın paylaştığı Revenge'in bu hafta yayınlanacak 16. bölümünde, ilk bölümden beri merak edilen Daniel'in ölümündeki sır perdesi sonunda aydınlanıyor. Hamptons sosyetesi nişan günü yaşanan cinayet nedeniyle büyük bir şok yaşamaktadır. Graysonlar bu felaketi atlatabilmek için birbirlerine destek olmaya çalışırken, Emily gittikçe kaygılanmaktadır. Amanda'nın ise nerede olduğunu merak eden sadece Jack değildir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Revenge'de Emily'nin İntikam Ateşi Hamptons'u Yangın Yerine Çeviriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement