Rize'de, Bayburtlular Dayanışma Gecesi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Rize'de, Bayburtlular Dayanışma Gecesi Düzenlendi

Rize'de, Bayburtlular Dayanışma Gecesi organize edildi.

27.05.2012 14:03

Rize'de, Bayburtlular Dayanışma Gecesi organize edildi.

Rize Bayburtlular Kültür ve Yardım Derneği tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Aydıntepe İlçe Belediye Başkanı Orhan Eraslan, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, İstanbul Bayburt Kültür Yardım Derneği Başkanı Abdurrahman Polattimur, Trabzon Bayburt Kültür Yardım Derneği Başkanı Kaya Çakır ile çok sayıda davetli katıldı.

Rize Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Cengiz, yaptığı konuşmada Rize'de Bayburtlular'la bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Amaçlarının, memleketinden uzakta olan hemşehrileriyle biraraya gelmek olduğunu ifade eden Cengiz, "Derneği kurma amacımız çeşitli yerlerde ve Rize'de yaşayan hemşehrilerimin sorunlarına çözüm bulmak, cenaze ve düğünlerimizde birleşmektir. Okuyan çocuklarımıza katkı sağlamaktır" dedi.

Çeşitli halk oyunları gösterilerinin sahnelendiği gecede, yöre sanatçıları Musa Küçük, Muhsin Bayburtlu ile Gökhan Birben çeşitli türküler seslendirdi.

- RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize'de, Bayburtlular Dayanışma Gecesi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement