Rubin Kazan'dan Galatasaray'a Belhanda teklifi! Fatih Terim reddetti - Son Dakika
Spor

Rubin Kazan'dan Galatasaray'a Belhanda teklifi! Fatih Terim reddetti

Galatasaray'ın en çok tartışılan isimlerinden olan Younes Belhanda'ya Rus ekibi Rubin Kazan'ın teklif yaptığı ancak Fatih Terim'in şampiyonluk yarışının önemi nedeniyle Faslı futbolcunun gidişine izin vermediği öğrenildi.

04.02.2020 10:09  Güncelleme: 08:17

Kayserispor karşısında oynadığı futbolla yine vasatı aşamamasına rağmen, iyi niyetiyle dikkat çeken Belhanda için bazı Rus kulüplerinin devreye girdiği öğrenildi.

FATİH TERİM BELHANDA'NIN GİDİŞİNE İZİN VERMEDİ

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da bu sezon 21 maçta 5 gol 1 asistlik istatistik ortaya koyan ve devre arasında kendisine talip olan bazı kulüpleri elinin tersiyle iten Younes Belhanda için Rus ekiplerinin nabız yokladığı belirtilirken, ligde kötü günler yaşayan Rubin Kazan'ın menajerler aracılığıyla sarı kırmızılı yöneticilerle temasa geçtiği kaydedildi.

Stoper transferi yapamayarak büyük bir risk alan Galatasaray'da tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in Faslı öğrencisinin gidişine izin vermeyeceği bildirilirken, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren Cimbom'un defans hattından sonra orta sahada eksik kalmayı göze alamadığı anlaşıldı.

TARAFTAR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Taraftarların son dönemlerde büyük tepkisini çeken ve takımdan gönderilmesini istediği Belhanda için Terim'in kalması yönünde karar vermesi, sarı-kırmızılı taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.

Rubin Kazan\'dan Galatasaray\'a Belhanda teklifi! Fatih Terim reddetti

Son Dakika Spor Rubin Kazan'dan Galatasaray'a Belhanda teklifi! Fatih Terim reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • afec: parasını fatih yerim versin o zaman . 3 4 Yanıtla
    andsmero: çok iyi fikir ... 3 1
  • ..: fatih terim ne taraftarı ne yönetimi umursamıyor artık saçmalamaya başladı 3 3 Yanıtla
  • HALLEYY: ALLAH BELANI VERSİN FATİH TERİM 2 2 Yanıtla
  • neden: Fatih hocada tek anlamadığım belhanda ısrarı 3 1 Yanıtla
  • Hemşinli: tabi fatih kalsın der onun anasına küfür etmedi milyonlarca gs taraftarına küfür etti. 2 2 Yanıtla
  • taktik maktik önemli: geçen sene de 12 milyon euroyu reddetti haberleri vardı. bunlar gerçekse maddi olarak verdiği zararların haddi hesabı yok terimin. keşke biraz anlasan futboldan iyice çağ dışı kaldın hocam. elinde güçlü kadrolarla şampiyon oldun o kadar 1 2 Yanıtla
  • MUSTAFA: arkadaşlar 2 sene şampiyonlukta belhanda kilit oyuncuydu. adama 10numara verildi sayın dursun özbek gilden haliyle taraftarın tepkisi oluyor belhanda geçiş oyunu süper... takımımıza destek çıkalım ve üst üste 3.kez şampiyon olursak ÇOKKKK güçleniriz sırf onu engellemek için fener medyası nasıl yaygara yapıyorlar grörmüyomusunuz.. destek tam destek ölene kadar GALATASARAY 3 0 Yanıtla
    iyice saçmalıyorsunuz: 2 senedir bu takım belhandaya rağmen şampiyon olmuştur. gerçekten şaka gibisiniz. yerine sosa olsa farklı bir oyuncu olsa tapacaksınız herhalde. biz boşa konuşuyoruz zaten o adam parasını bırakmaz sözleşmesi biter öyle çeker gider 1 0

Advertisement