Rus Kovboyları, Galatasaray Maçında Görev Yapacak - Son Dakika
Spor

Rus Kovboyları, Galatasaray Maçında Görev Yapacak

Rus Kovboyları, Galatasaray Maçında Görev Yapacak

Rus kovboyları olarak da bilinen Cossack Patrol grubu, Dinamo Krasnodar - Galatasaray karşılaşmasında güvenliğin sağlanmasına yardımcı olacak.

01.04.2016 19:58  Güncelleme: 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile Dinamo Krasnodar arasındaki gergin atmosfer, yarınki karşılaşma öncesinde endişe verirken, Rus ekibinden yeni bir açıklama geldi. Tatiana Kosheleva'nın konuşmalarıyla başlayan ve ardından dün sarı-kırmızılı kulübün resmi açıklamasıyla süren polemikte son halka Krasnodar cephesinden gelen sözler oldu.

Rus ekibi CEV final rövanş karşılaşmasında uygulanacak güvenlik tedbirleri için Cossack Patrol Groups'tan yardım alınacağını açıkladı. Kulübün basın servisi Rus basınıyla paylaştığı açıklamasında şu ifadelere yer verildi.

GÜVENLİĞE YARDIMCI OLACAKLAR

"Güvenlik tedbirleri yükseltilecek. Çok üst düzey bir maç olacak ve İstanbul'daki maçta yaşanan şeyleri de göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Güvenlik, polislerin yanında ayrıca Cossack Patrol Groups tarafından sağlanacak.

Bizim taraftarımız İstanbul'da karşılaştığımız türde davranışlarda bulunmayacaktır. Kendilerinden provokasyona gelmemelerini ve Galatasaray taraftarının seviyesine düşmemelerini bekliyoruz. Bizler misafirperver insanlarız".

COSSACK PATROL GRUBU NEDİR?

Rus kültürünün "kovboyları" olarak da bilinen Cossack Patrol grubu, Gogol, Tolstoy ve Pushkin gibi yazarlara da konu olmuşlardır. Kırsallarda yaşayan, sivilize olmayı sevmeyen, barbar bir yapıysa sahip olan Cossack grubu, Rus-Kafkas savaşında Ruslara yardımlarıyla bilinirler. Belli bir ırka sahip olmadıkları gibi (pek çok kaynakta bugünkü Ukraynalıların atası oldukları iddia edilir) tarafları da yoktur. Çıkarları doğrultusunda Ruslarla işbirliği içerisindedirler.

Son Dakika Spor Rus Kovboyları, Galatasaray Maçında Görev Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Bir Adam: Yürü gs gerçek fenerbaçeliler ve Türk Halkı seninle gerisi zavazingo gerisi hikaye yolunuz açık olsun... Ezici bir galibiyetle dönmeniz dileğiyle... 4 1 Yanıtla
  • Turkiye vatandaşı: Yuh kendileri bir yalan başlattı kendileri devam ettiriyor.. Bu rusyanin politikası heralde.. her şeyi yalan üzerine kurmuşlar ona göre de kendilerini paklıyorlar... çok ilginç .... 3 0 Yanıtla
  • deli: pis herifler, ama avratlarınız ayrı. Nasıl güzel oluyorlar arkadaş, padişahlar bile slav demişler başka da birşey dememişler. 2 0 Yanıtla
  • Pavel Korçagin.: NE Kowboy...Bunlar bizim kazak erkekleri...kazak işte...zarar gelmez.. 0 1 Yanıtla
  • Pavel Korçagin.: Ne kowboy... Bunlar bizim kazak erkekleri...bildiğimiz kazak işte. 0 1 Yanıtla
  • Ukraynalı: Patron ben olsam maça çıkmam. 0 0 Yanıtla
  • Yuh: Ruslar bu çapulculara kaldıysa ukranya bunları çih çih yer 0 0 Yanıtla

Advertisement