Brezilyalı iş adamı, görevi başındaki polis memuruna kurşun yağdırdı! Çatışmadan kendisi de sağ çıkmadı - Son Dakika
Güvenlik

Brezilyalı iş adamı, görevi başındaki polis memuruna kurşun yağdırdı! Çatışmadan kendisi de sağ çıkmadı

Brezilya'nın São Paulo şehrinde lüks bir mahalle olan Jardins'te silahlı çatışma çıktı. İş adamı Rogério Saladino'nun evindeki güvenlik kameralarına erişmek isteyen polislere ateş açtı. Çatışmada polis memuru Milene ve iş adamı ve koruması Alex hayatını kaybetti.

18.12.2023 10:40  Güncelleme: 10:48

Brezilya'da Sao Paulo'nun Jardins bölgesinde Cumartesi akşamı yaşanan silahlı çatışmada, 56 yaşındaki iş adamı Rogério Saladino hayatını kaybetti.

ÇATIŞMADA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bu trajik olay, polisin bir hırsızlık olayını araştırmak üzere Saladino'nun evine yaptığı operasyonla başladı. Ancak, işadamı olayı "bir tuzak" olarak algılayarak evinden silahla çıkarak, polis memuru Milene Bagalho Estevam'a ateş açtı. Milene'nin meslektaşı, iş adamını durdurmak için ateşle karşılık verdi, ancak bu çatışmada Saladino ve polis memuru Milene'nin yanı sıra evin güvenlik görevlisi Alex James Gomes Mury de hayatını kaybetti.

KOMŞU EVDEKİ HIRSIZLIK OLAYINI SORUŞTURUYORLARDI

DEIC direktörü Fábio Pinheiro Lopes'e göre, polis memurları bir gün önce Saladino'nun evine komşu bir evde gerçekleşen hırsızlık olayını soruşturuyordu. Güvenlik kameralarının yardımıyla bu olayı çözmeye çalışan polis memurları, ev sahibinden görüntülere erişim talep ettiler. Ancak, iş adamı olayı şüpheli bulup silahlanarak polise ateş etti. Olay yerinde, iş adamının evinde düzenlenen bir partide çeşitli uyuşturucu maddeler bulunduğu tespit edildi.

POLİS MEMURUNUN ÖLÜMÜ YASA BOĞDU

Polis memuru Milene Bagalho'nun ani kaybı, arkadaşlarını yasa boğdu. DEIC müdürü Fábio Pinheiro Lopes, Milene'nin birimdeki en başarılı polis memurlarından biri olduğunu belirtti. Polícia Civil'in genel müdürü Artur Dian da Milene'nin örnek bir polis olduğunu vurgulayarak, trajik olayın sebep olduğu kaybı "inanılmaz" olarak nitelendirdi.

Brezilyalı iş adamı, görevi başındaki polis memuruna kurşun yağdırdı! Çatışmadan kendisi de sağ çıkmadı

Son Dakika Güvenlik Brezilyalı iş adamı, görevi başındaki polis memuruna kurşun yağdırdı! Çatışmadan kendisi de sağ çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement